Skocz do zawartości

[manetka] monolever

Radoslaw85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hey

mam hamulec Saint br-820 i-spec B

Szukam manetki monolever pasującej do tego hamulca,

PS - moja kaseta jest 10 rzędowa.

Znalazłem jedną za ponad 100zł i zastanawiam się czy są tańsze?

Napisano

Ale nie bardzo rozumiem pytanie. Mamy przeszukać internety, żeby Ci odpowiedzieć na pytanie, czy są tańsze, czy utwierdzić Cię, że nie ma tańszych ?

100 zł za manetkę to niej jest jakiś kosmiczny wydatek, raczej średnia cena, żeby nie powiedzieć bliżej niskiej.

Napisano

jak patrzyłem to widziałem monolever (czyli jedna dzwignia do zrzucania io wrzucania biegów) na manetce tylnej,

ale i tak po ptokach, znalazlem na stornie shimano ze sa to manetki dla 12 rzedowych kaset;/

Napisano

własnie sam głupieje z tymi opisami:

może tak bedzie prościej:

potrzebuje manetkę:
montaż: I Spec B
przeznaczenie: do tylnej przerzutki
ilość rzędów kasety: 10

natomiast pod linkiem jaki wysłałem powyżej jest cała grupa i cała 2x12, lub 1x12, i manetka do przerzucania biegów tylnych ma 1 dźwignie w górę i w dół.

Napisano
9 godzin temu, Radoslaw85 napisał:

natomiast pod linkiem jaki wysłałem powyżej jest cała grupa i cała 2x12, lub 1x12, i manetka do przerzucania biegów tylnych ma 1 dźwignie w górę i w dół.

Jeszcze raz, nie ma takich manetek, w tamtej grupie tylko przednia (lewa) manetka jest typu mono.

Napisano

Z tego co mi wiadomo to tylko BOX robi coś takiego, i zrzucasz biegi wciskając dźwignię jakby do środka manetki. Nadal, czym tu się rozczarowywać? W czym przeszkadzają dwie dźwignie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...