Marcin8433 Napisano 5 Grudnia 2019 Napisano 5 Grudnia 2019 Witam, sprzedam powietrzny amortyzator rst storm z 2014 o skoku 160mm, stan idealny, jedynie ma podrapane naklejki. Przebieg 400km, niedawno został przesmarowany. Sterówka tapered, długość 18cm, bieżnia nabita , gwiazdka również, więc zakładać i jeździć golenie górne 36mm, Regulacje: tłumienie odbicia, tłumienie kompresji, komora powietrzna trzyma ciśnienie lux ,ośka 20mm, koło 26" , zamienię się chętnie na coś z prostą rura sterowa 1 1 8" skok 160mm wzwyż , dwupółka mile widziana. Amortyzator nada się do enduro, freeride. Cena jaka mnie interesuje to 600zł.
Marcin8433 Napisano 5 Grudnia 2019 Autor Napisano 5 Grudnia 2019 takie info mi powiedzial poprzedni wlasciciel. na moje mowil prawde bo golenie górne w stanie idealnym, zero rys.
Janu_sz Napisano 7 Grudnia 2019 Napisano 7 Grudnia 2019 Gdyby Ci powiedział, że Niemiec 2x w życiu amorka na podwórko wyjechał, to też byś to sprzedawał jako fakt ?
Marcin8433 Napisano 8 Grudnia 2019 Autor Napisano 8 Grudnia 2019 aha, czyli sugerujesz mi ,że kłamię. Co mam poradzic na to poprzedni właściciel miał wywalone na wygląd i dbał tylko o golenie górne? nie rozumiem też ostrzeżenia jakie dostałem, ktoś wątpi? to zapraszam na spotkanie na żywo, pokaże sprzęt bo jestem pewien tego co sprzedaje.
Mod Team sznib Napisano 8 Grudnia 2019 Mod Team Napisano 8 Grudnia 2019 5 godzin temu, Marcin8433 napisał: nie rozumiem też ostrzeżenia jakie dostałem Ostrzeżenie było za cytowanie posta poprzedzającego w całości, co jest niezgodne z regulaminem.
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.