Kacperek12d Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Witam mam problem z korbą alivio gnie się jak by była z plasteliny. Śruby dobrze dokręcone. Zmęczenie amelinium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Cały czas kupujesz jakieś badziewia,nie dziw się,ja nie jestem zaskoczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12d Napisano 29 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Dobrze gadasz shimano to badziewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Ja obstawiam siłę woli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Teraz, Kacperek12d napisał: Dobrze gadasz shimano to badziewie Tjaaaa. Zj....e gripy o których płaczesz na innym forum też są shimano. Brak wiedzy , dwie lewe ręce, i sknerstwo ,to musi się tak kończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12d Napisano 29 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2019 No sh*tmanowskie amelinium jakieś miększe się zrobiło niż było 2 lata temu i się teraz gnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Dokładnie tak. Shimano dorzuca plasteliny i niewydajnych pracowników do kotła, dlatego jakość spada. Kiedyś pisałem Ci w innym temacie. Podeślij CV do Shimano i SRAM, na pewno będą zainteresowani tak wybitnym kolarzem który jest w stanie zajechać każdy sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12d Napisano 29 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Chodziło mi o to, że kupiłem ją 2 lata temu a teraz amelinium straciło sztywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Września 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Teraz, Kacperek12d napisał: ją 2 lata temu a teraz amelinium straciło sztywność. Dojrzała i zmiękła.Jak jabłko. Chłopie zmień dilera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Wygląda na to że nabyłeś mocy nadprzyrodzonych. Złamałeś oś pedału, wyginasz korby... No i podobno siłowo nie jeździsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12d Napisano 29 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Teraz, michuuu napisał: Dojrzała i zmiękła.Jak jabłko. Chłopie zmień dilera. Jak nie wierzyś do dawaj do Lublina to ci pokażę, zrobię bunny hopa lub z czegoś zeskoczę i się odegnie, bo zacznie ocierać o śruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Zastanawiałeś się kiedyś dlaczego samochód rajdowy kosztuje w granicach miliona złotych, a przeciętny samochód 10% tej kwoty? Jeżeli nie, to zastanów się a następnie zacznij wiązać fakty z Twoim rowerowym "dorobkiem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Alivio i bunny hop... to wszystko wyjaśnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12d Napisano 29 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Ale wcześnie się tak nie działo czyli wynika z tego, że amelinium się zmęczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Kacperek, jaki fart, że Ciebie nie wzięli do testu bo nie tylko tosty byś przypalił, ale i toster spalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Września 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Teraz, Kacperek12d napisał: Jak nie wierzyś do dawaj Nie podniecaj się, patrz co piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 No przecież pisałem że chłop powinien być kolarzem testowym Jedyne co się tutaj zmiękcza, to głowa jak się czyta te brednie. Rozwalasz sprzęt przeznaczony do innego typu jazdy, a potem krzyczysz że firma X to badziewie. Odważne słowa jak na kompletnego amatora, bez pojęcia o mechanice i prawdopodobnie "kolarskiego" dorobku. Był tutaj kiedyś kolega Beskid, wyleciał za cięty język. Naprawdę nie rozumiem dlaczego on nie był tolerowany, a takie brednie jak tutaj już są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12d Napisano 29 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Coś ma małe obroty albo tylko na filmie tak jest. Kiedyś w starych rowerach były korby stalowe cieńsze od tego gówna sh*tmano aluminiowego i się nie gieły a teraz ręką naciśniesz na pedał i lekko się odgina. Jak napisałem, że chińskie pedały się pogieły to ok a jak napisałem, że sh*tmanowskie korby to plastelina to już się obrący sh*tmano uaktywnili. Aczykolwiek połamana ośka chińskiego pedała to pewnie za słaba kontrola jakości bo z druga się nic nie dzieje a sh*tmano to sh*tmano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 @SoloTM dawaj drugi toster, jeden kolega zasila bez trzymanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Września 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Teraz, skom25 napisał: . Naprawdę nie rozumiem dlaczego on nie był tolerowany, a takie brednie jak tutaj już są. To jego drugie życie. W poprzednim chyba wyjechał bo modowie się "uwzięli". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Ano rzeczywiście, jest magiczne "d" na końcu loginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 31 minut temu, Kacperek12d napisał: Jak napisałem, że chińskie pedały się pogieły to ok a jak napisałem, że sh*tmanowskie korby to plastelina to już się obrący sh*tmano uaktywnili. Kacper... większość ludzi (sam to wiesz) odpowiedziało Ci normalnie kilka razy w dobrej wierze... teraz kiedy już wielokrotnie się wszystkim przedstawiłeś... nikt nie rozmawia z Tobą poważnie bo nie ma z kim. Nie ma żadnego sensu rozmawiać z "pomidorem". Może dlatego Twój pomysł z toczeniem ośki pedału nie doczekał się "należnej" riposty. Ps. Kacper zgiąłeś korbę przy bannym... triku który robi się ... główie rękoma i ląduje na ugiętych kolanach? Stary masz technikę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Teraz, abdesign napisał: ląduje na ugiętych kolanach I nie na alivio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12d Napisano 29 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Ośki są w fazie realizacji Nie zgiołem tylko się odkształca a potem jak się kawałek przejedzie to wraca do swojej pierwotnej postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.