Macu3 Napisano 2 Września 2019 Napisano 2 Września 2019 Hej, Czy ktoś wie, gdzie podejmą się centrowania koła wspomnianego w temacie w Warszawie? W serwisach lubią powołać się na to, że nie robią kół systemowych. Próbowałem dodzwonić się do "serwis bajka", ale nie odbierają, a zależy mi na czasie. Mile widziane okolice Ursynowa. W.
schwinn0 Napisano 4 Września 2019 Napisano 4 Września 2019 Sądzę że zrobią to bez najmniejszego problemu https://www.google.com/search?ie=UTF-8&client=ms-android-samsung&source=android-browser&q=dandy+horse#trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:18282060876791135791,rc_q:Dandy%20Horse,ru_q:Dandy%20Horse
Punkxtr Napisano 5 Września 2019 Napisano 5 Września 2019 Hej @Macu3 - chętnie zajmiemy się Twoim kołem jeśli potrzeba, wysłałem PW.
phoe Napisano 16 Września 2019 Napisano 16 Września 2019 Te koła są normalne, w przypadku np Mavica i szprych aluminowych, jest problem ze szprycha czy nyplem jak strzeli itp, tutaj o szprychę zapasowa lub zamiennik bardzo łatwo. Ale lapiej dać do sprawdzonego serwisu, żeby nie wycentrowali tak, że potme sprzychy będą strzelały, bo naciąg jest za mocny... jeszcze jak sprzycha strzei z tego powodu to mały, problem, gorzej jak obręcz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.