Skocz do zawartości

[Amortyzatory Przednie] Amortyzatory do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka polecicie jakieś dobre amortyzatory do 500zł jestem początkujący więc się za bardzo na tym nie znam. Czasami bym sobie pojeździł na bike parki jakieś, a mam amortyzatory sprężynowe więc interesują mnie bardziej jakieś powietrzne albo hydrauliczne. 

Napisano

Dobre do 500zł to tylko używki, licząc na szczęście i brak późniejszych kosztów serwisu. 

PS. No i nie napisałeś nam jaki skok, standardy i do jakiego roweru i zastosowania. Wróżyć nie potrafimy.

Napisano
11 godzin temu, rayman895 napisał:

Czasami bym sobie pojeździł na bike parki jakieś, a mam amortyzatory sprężynowe więc interesują mnie bardziej jakieś powietrzne albo hydrauliczne. 

Poczytaj sobie trochę o amortyzatorach to sam bedziesz wiedział co potrzebujesz. Spręzynowe amortyzatory wcale nie są złe o ile są to np. Fox-y pod FR czy DH. To, że byś pojeździł na Bike parki nie oznacze, że musisz mieć 200mm skoku bo może tylko family line? ;)

Jak z używek to suntour aion fajny, tani w utrzymaniu i używkę za 700zł kupisz.

Napisano

Sory zapomniałem napisać że koło 26, rower hardtail

16 godzin temu, Brombosz napisał:

Dobre do 500zł to tylko używki, licząc na szczęście i brak późniejszych kosztów serwisu. 

PS. No i nie napisałeś nam jaki skok, standardy i do jakiego roweru i zastosowania. Wróżyć nie potrafimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...