kalcytek Napisano 30 Maja 2019 Napisano 30 Maja 2019 Witam, Poszukuje dobrze zaopatrzonego sklepu w buty mtb dla żony, który oferuje rozmiarówke na miejscu od ręki. Buty mtb/trial. Pozdrawiam
TheJW Napisano 30 Maja 2019 Napisano 30 Maja 2019 Będzie ciężko... skleprowerowy.pl - mają kilka sklepów, na Żoliborzu jest duży, Adventure Sports ma sporo NW, ale nie wiem jak z damskimi i rozmiarami - warto sprawdzić najpierw na stronie, a potem zadzwonić i zapytać, czy są w sklepie w Warszawie. Możesz też zajrzeć do sieciówek typu Decathlon, Go Sport, Ski Team... No i wszelcy dystrybutorzy Speca, Scotta, Treka mają zwykle w ofercie buty danej marki.
Mod Team sznib Napisano 30 Maja 2019 Mod Team Napisano 30 Maja 2019 53 minuty temu, kalcytek napisał: Poszukuje dobrze zaopatrzonego sklepu w buty mtb dla żony Obawiam się ze większość sklepów oferuje obuwie damskie uniwersalne, nie tylko dla żony, ale i dla córki, a nawet babci ;).
Dokumosa Napisano 31 Maja 2019 Napisano 31 Maja 2019 Na Kabatach jest kazoora.pl i mają na miejscu Five Ten. Moja żona kupowała dla siebie 5 10 Freeridery i rozmiarówka standardowa jest (tzn. jak nosi na codzień 40 to wzięła do mtb 40,5).
kalcytek Napisano 6 Czerwca 2019 Autor Napisano 6 Czerwca 2019 Udało się zwiedzić dużo sklepów i udało się kupić butki. Dzięki wielkie za pomoc!
TheJW Napisano 6 Czerwca 2019 Napisano 6 Czerwca 2019 Pochwal się gdzie, może ktoś kiedyś będzie szukał takich butów i skorzysta z forumowej wyszukiwarki.
kalcytek Napisano 18 Czerwca 2019 Autor Napisano 18 Czerwca 2019 Odwiedziłem wiele sklepów w Warszawie min. skleprowerowy.pl maja parę sklepów w każdym na wystawie coś innego. Do tego jeszcze prawie wszystkie airbike i salon giant na ul. Fabrycznej oraz ten przy ul. KEN. Wybór w każdym podobny, plusem w skleprowerowy.pl było to że od razu mogą sprawdzić czy w innym ich sklepie są dostępne inne modele/rozmiary. Wybór padł na buty giant z wersji kobieciej LIV, wiadomo kolor dla kobiet to najważniejsza sprawa. Dzięki wielkie za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.