Skocz do zawartości

[Napęd 3x9] przerzutka m4000 zmiana na m772

Gosia85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziękuję za pomoc

Wiem,że panowie są obeznani w temacie rowerowym, jestem wdzięczna za porady. Jestem w tym...zielona, wcześniej..miałam rower Rayon Luna, i miałam go serdecznie dość. Kupiłam Unibike, bo taki fundusz miałam, a wydał się najlepszym wyborem za ok. 2-2,5tys, na rzeczy powyżej 3tys nie miałam, choć podobały mi się modele firm Scott czy cube. Co do shadow w tym napędzie, nie mój pomysł, taki osprzęt daje producent, nie tylko w moim rowerze, wiele innych też tak ma. Dziękuję raz jeszcze, wezmę porady pod uwage. 

Pozdrawiam

Napisano
W dniu 20.05.2019 o 12:22, Gosia85 napisał:

korba mt200,

W dniu 20.05.2019 o 13:51, abdesign napisał:

mt200 to tania ale fajna korba. (A jak już rozważać wymianę korby to na 2x, kiedyś broniłem 3x - ale to jest jednak patologia, że ten standard dalej istnieje :) )

Myślę iż nikt jej jeszcze nie testował, i być może autorka jest ofiarą, jej domniemanej badziewności.

Miękkie zębatki, tłoczone na sztancy, ze słabym wyprofilowaniem, do tego wiotkie zamocowanie do ośki i mamy tanio ole kiepsko...

I co z tego że HT?

Cena Czyni Cuda...

Napisano

Ja rozumiem dużo, to że kolega z wątku równoległego 110kg ją wytarł. Ale filigranowa zapewne kolarka? Która ma przebiegi po 1000km rocznie zamordowała ją w pół sezonu? Co z tego że to kopia ty'ka?

Zresztą o co innego mi chodziło, chciałem tylko żeby zdefiniowany został problem i oczekiwane rezultaty, bo mam skromne wrażenie że do końca nie znamy problem koleżanki. Umiesz z czystym sumieniem coś poradzić? Znasz budżet, preferencje, wiesz co nie działa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...