Galvatron Napisano 24 Marca 2019 Napisano 24 Marca 2019 Zapomniałeś napisać o słabej, przestarzałej geometrii.
IP68 Napisano 24 Marca 2019 Autor Napisano 24 Marca 2019 Dziękuję, zwróciłem wcześniej uwagę na Waszą markę. Czy sprzedaż prowadzona jest wyłącznie wysyłkowo, czy można gdzieś na żywo zapoznać się ze sprzętem?
Dokumosa Napisano 24 Marca 2019 Napisano 24 Marca 2019 To rower sprzed epoki (bez boosta, wiekowa geo, koła 27,5) tak więc przeszło 11k to żadna okazja.
IP68 Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor Napisano 10 Kwietnia 2019 Byłem w Warszawie na targach rowerowych. Z trzech rowerów które chciałem wypróbować przejechałem się na jednym. Canyon Neuron nie był udostępniany do testów, Kross Soil nie miał napompowanego dampera. Usiadłem natomiast i pojeździłem na Meridzie One Twenty w rozmiarze XL. Przeskok na 29 to faktycznie inna filozofia, czułem się prawie jak na koniu. Sam rower sympatyczny, pozytywnie zwraca uwagę napęd 2x w wysokim modelu, w moim przypadku braku sportowych ambicji też spokojnie można ustawić się na model średni.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.