Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiedziałem ze ktoś się nabierze na moje bzdurne gadanie , a jednak kilka osób sie nabrało :icon_mrgreen:

Przypominam ze wczoraj był pryma aprilis :whistling:

Więc nie sprzedaje swoich butów i kasku choć kilka ofert miałem =]

Napisano

W sobotę (9 kwietnia 2011) Organizuje mały wyjazd do Stanisławowa, a później jeszcze mała rundką w lesie o ile starczy sił ^_^

Trasa wymagająca będzie przebiegać mniej więcej tak

http://www.bikemap.net/route/891474#lat=51.07161&lng=16.16226&zoom=10&type=1

Jak widać będzie kilka podjazdów i kilka zjazdów w tym dość stromy zjazd do pomocnego wiec przydatne będą dobre hamulce i najmniejszy blat w korbach

Co do tępa to się jakoś dostosujemy

Miejsce spotkania

rondo na obwodnicy na ulicy złotoryjskiej i zachodniej

W razie deszczu czy silnego wiatru oczywiście wyjazd odwołujemy lub skracamy droge

Kto chętny ?

Napisano

za wietrzna pogoda jak dla mnie, po za tym sobota pracująca, niedziela maksymalnie zajęta (podwojne imieniny, rajd Świdnicki), bardzo chętnie ale innym razem

Napisano

Wyjazd nadal aktualny :thumbsup:

Przypominam spotykamy sie w sobotę punkt 11:00 na rondzie ulic złotoryjskiej i obwodnicy zachodniej

Jeśli będzie mocno wiało oczywiście odpuszczamy wyjazd jeżeli będzie umiarkowany wiatr to albo skracamy trasę albo jedziemy do lasku na miejscu dogadamy szczegóły

Pozdrawiam Marek

Napisano

Związku z tym, ze dziś mocno wieje trzeba odwołać wyjazd może jutro pogoda dopisze ;)

Wiec przekładamy wycieczkę na niedziele

Pozdrawiam Marek

Napisano

Dobra, wieje, więc wszyscy chętni na niedziele pisać. Miejsce zbiórki to samo, godzina ta sama, trasa ta sama albo inna, tak czy siak w planach jest wjazd do lasu Bogaczowskiego :D

Napisano

No mi raczej piątek pasuje. W takim wypadku jeśli nie będę miał wolnego dnia w szkole to skracamy trasę do samego Stanisławowa, ewentualnie powrót przez Bogaczów jeśli będziemy na siłach ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...