Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Eper, mi ocieplacze też się zawijają przy chodzeniu, widocznie tak już jest, albo są za luźne ^_^

Albo bardziej prawdopodobna wersja - zawijają się przy chodzeniu po śniegu właśnie od śniegu, bo po suchym nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało.

Napisano

Moje ocieplacze mają rozmiar 39, buty 44 więc to nie o to chodzi. Może rzeczywiście od śniegu. Ale najważniejsze że jest ciepło i to się liczy.

Napisano

Pewnie i ja się zjawię, jeśli nic się nie zmieni w materii praca/dom. Dodatkowo bardzo możliwe, że będę dysponował miejscem w samochodzie na rower + pasażer, jednak to nie jest pewne.

Napisano

Tym bardziej, że teraz wszyscy nowi w maratończycy startują z ostatniego sektora, a nie jak dotychczas wg grup wiekowych. Tak więc pewnie razem byśmy startowali, no może poza Morpheo, który zapewne przycisnął w zeszłym roku.

Napisano

Morpheo z tego co wiem to praktycznie nie jeździł w '10. Grupowo i tak byśmy nie jechali, ja jadę mini ;) ale na starcie na pewno raźniej :) Łukasz maraton 17ego klik!.

Napisano

Ja mam poniedziałek i wtorek wolny wiec mogę jechać :icon_wink:

tylko hmm ja aktualnie tylko na sikach jeżdżę wiec jak będzie lód to nigdzie nie wyjadę ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...