Katarzynaa Napisano 10 Czerwca 2018 Napisano 10 Czerwca 2018 Witam, Moja stalówka na sztywnym widelcu już chyba zasłużyła na emeryturę i czas na coś nowego. Tym razem raczej zdecydowałabym się na przedni amortyzator. W połowie lipca wybieram się po raz kolejny w Alpy i będzie trochę przewyższeń do pokonania. Potrzebuję kogoś kto pomógłby mi wybrać rower dla mnie i doradził uczciwie a nie wcisnął to co akurat nie schodzi... Czy możecie polecić sklep w Warszawie z fachową obsługą? Z góry dziękuję
Gość Napisano 11 Czerwca 2018 Napisano 11 Czerwca 2018 Józefów pod Warszawą, Auto- Kowalczyk. Mają Kross'a i Haibike głównie. Widziałem też trochę rowerów na wyprzedaży.
Katarzynaa Napisano 11 Czerwca 2018 Autor Napisano 11 Czerwca 2018 dziękuję, w weekend podjadę pooglądać
Katarzynaa Napisano 17 Czerwca 2018 Autor Napisano 17 Czerwca 2018 Zastanawiałam się w weekend co bym chciała, obejrzałam ofertę kilku sklepów i wychodzi że potrzebuję: rama męska na wzrost 165, podwyższony mostek (albo do podwyższenia), amortyzator powietrzny z blokadą, przerzutki shimano najmniej deore, głównie będzie używany w lesie, po szutrach, czasem wycieczka w góry, opony najchętniej semi slick... tak z grubsza. Jedyny model jaki w miarę a nawet bardziej mi się podobał to GIANT Talon 0 ale trochę był drogi. Wolałabym upolować coś w promocji. Żaden UNIBIKE mi się nie spodobał, w ofercie Airbike na KEN też nic nie widziałam.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 17 Czerwca 2018 Mod Team Napisano 17 Czerwca 2018 Po co Ci opony semi slick, skoro masz zamiar jeździć głównie w terenie ? Proponuję taką zeberkę : http://allegro.pl/bulls-copperhead-3-zebra-model-2017-41cm-nowy-i7118860212.html Wiem, że rower nie ze stolicy, ale moim zdaniem warto - biorąc pod uwagę stosunek wyposażenie/cena. Musiałabyś mieć niesamowite szczęście, albo znajomości, żeby za takie pieniądze znaleźć coś lepszego. Jakiś czas temu cena była jeszcze niższa ( i to o kilka stów ), ale i obecna jest okazyjna według mnie. Idź do kilku sklepów i porównaj co za te pieniądze dostaniesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.