Skocz do zawartości

[3500 -4000] mtb sklep w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Moja stalówka na sztywnym widelcu już chyba zasłużyła na emeryturę i czas na coś nowego. Tym razem raczej zdecydowałabym się na przedni amortyzator. W połowie lipca wybieram się po raz kolejny w Alpy i będzie trochę przewyższeń do pokonania. Potrzebuję kogoś kto pomógłby mi wybrać rower dla mnie i doradził uczciwie a nie wcisnął to co akurat nie schodzi... Czy możecie polecić sklep w Warszawie z fachową obsługą? 

Z góry dziękuję

Napisano

Józefów pod Warszawą, Auto- Kowalczyk.

Mają Kross'a i Haibike głównie. Widziałem też trochę rowerów na wyprzedaży.

Napisano

Zastanawiałam się w weekend co bym chciała, obejrzałam ofertę kilku sklepów i wychodzi że potrzebuję: rama męska na wzrost 165, podwyższony mostek (albo do podwyższenia), amortyzator powietrzny z blokadą, przerzutki shimano najmniej deore, głównie będzie używany w lesie, po szutrach, czasem wycieczka w góry, opony najchętniej semi slick... tak z grubsza. Jedyny model jaki w miarę a nawet bardziej mi się podobał to GIANT Talon 0 ale trochę był drogi. Wolałabym upolować coś w promocji. Żaden UNIBIKE mi się nie spodobał, w ofercie Airbike na KEN też nic nie widziałam.

• Mod Team
Napisano

Po co Ci opony semi slick, skoro masz zamiar jeździć głównie w terenie ?
Proponuję taką zeberkę :icon_wink: : http://allegro.pl/bulls-copperhead-3-zebra-model-2017-41cm-nowy-i7118860212.html
Wiem, że rower nie ze stolicy, ale moim zdaniem warto - biorąc pod uwagę stosunek wyposażenie/cena.
Musiałabyś mieć niesamowite szczęście, albo znajomości, żeby za takie pieniądze znaleźć coś lepszego.
Jakiś czas temu cena była jeszcze niższa ( i to o kilka stów ), ale i obecna jest okazyjna według mnie.
Idź do kilku sklepów i porównaj co za te pieniądze dostaniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...