Abksiffoxeeek Napisano 22 Stycznia 2018 Napisano 22 Stycznia 2018 siemano chciałem się dowiedzieć o swoim amorku ,chciałem dokładniej go poznac z czym mam do czynienia wszedłem w strone serwisu foxa wpisałem numer seryjny z rury sterowej i nic i pisze tak: Nie odnaleziono takiego nr seryjnego jakieś porady? który to rocznik amortyzatora to ja nie wiem Cytuj
Abksiffoxeeek Napisano 22 Stycznia 2018 Autor Napisano 22 Stycznia 2018 nie nie nie , ja nie mam suntoura ja mam foxa poza tym nie chce na razie robic w nim żadnego serwisu , potrzebuję ogarnąc wszystkie oinformacje o tym amortyzatorze Cytuj
Ilia Napisano 23 Stycznia 2018 Napisano 23 Stycznia 2018 Jakiś starszy, chyba E 100 O/B, ale nie mam pewności. Dokładnie masz numer wybity? Powinieneś mieć jeszcze numer na koronie. Moje dwa mają po dwa numery na rurze i jeden na koronie z czego jeden mi nic nie mówi. W niektórych nawet nowych Foxach ciężko odczytać. Jeśli masz otwarty tłumik to do goleni z tłumikiem lejesz 150 ml Fox Green 10 Wt lub odpowiednik, a do tej drugiej ten sam olej 30 ml. Do komory powietrznej możesz dać przekładniowy. Ja daję Lotos Parus 80 W 90 już ze dwa lata i działa jak trzeba, nie tylko ja tak zresztą robię, serwisy też tak zalecają. Na Fox Fluid fortunę bym wydał. Jak byś chciał go rozbierać, to tu masz poradnik: www.1enduro.pl/jak-dbac-o-amortyzator-podstawowy-serwis/ Spróbuj z tymi numerami, a jak nie wyjdzie to wyślij mi jeszcze fotkę od góry i dołu to Ci wytłumaczę co i jak, i jak on się nazywa. 1 Cytuj
Mod Team durnykot Napisano 23 Stycznia 2018 Mod Team Napisano 23 Stycznia 2018 Wygląda na F32 Float 100 RL O/B. Prosty amorek z prostym serwisem. Cytuj
Kowal1986 Napisano 25 Stycznia 2018 Napisano 25 Stycznia 2018 Do tego rocznikowo powyżej 2012 roku (mój z 2012 ma inne golenie dolne). Pewnie nie ma już wady fabrycznej "migracji oleju", ale lepiej kontrolować. Poczytaj mój temat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi