Skocz do zawartości

[korba] Przesuwające się pedały

KaMyLP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Możesz szukać używanej całej korby z zębatkami, ale zajechanymi, ktoś może to pogonić za małe pieniądze. Ty potrzebujesz tylko lewego ramienia.

Pamiętaj, że są różne długości ramion, 175, 170, długość sprawdzisz na wewnętrznej stronie korby w pobliżu miejsca, w które wkręca się pedał.

"Patrzyłem", nie "patrzałem".

Napisano

Ok, dzięki za pomoc we wtorek jade do typa co od niego kupiłem. Według "gwarancji" przysluguje mi wymiana tj. "wada materiału/ wada fabryczna".

Napisano

No tak tylko ten rower jest u mnie półtorej tygodnia i były na nim dwie jazdy, dzisiejsza i jak musiałem wracać nim po zakupie

Napisano

W rowerze wszystkie połączenia śrubowe trzeba regularnie kontrolować, np co miesiąc. W nowym rowerze też - części muszą się "ułożyć" i śruby trzeba dociągać. Sprawdź wszystko inne, żebyś koła nie zgubił ;)

Napisano

No na moim poprzednim rowerze mialem go 3 lata nic nie robiłem z napędem, tutaj ewidentnie ktoś źle dokręcił i no widac na powyzszych zdjeciach co z tego wyszlo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...