zajonc Napisano 3 Października 2017 Napisano 3 Października 2017 Mam pytanie, czy element zaznaczony na zdjęciu jest wymienny? (teraz nie mam dostępu do tej przerzutki), czy np może tam pasować ten haczyk z przerzutki SLX albo Alivio shadow? lub innych w ogóle shadow. Pytam bo jeśli tak to lepiej znalezć jakiegoś dziada i zmienić ten element niż kupować nową przerzutke
zajonc Napisano 3 Października 2017 Autor Napisano 3 Października 2017 Właśnie zauważyłem, tylko czy ten np adapter będzie pasować? trochę z wyglądu sie różni od tego który jest w moim starszym XT http://allegro.pl/adapter-shimano-przerzutki-tyl-rd-m8000-i6978636041.html
rambolbambol Napisano 3 Października 2017 Napisano 3 Października 2017 http://www.bikecenter.pl/p33629,shimano-adapter-przerzutki-tyl-rdm786-781-deore-xt.html
zajonc Napisano 3 Października 2017 Autor Napisano 3 Października 2017 Shimano adapter przerzutki tył RDM786/781 Deore XT :: bikecenter.pl Tylko, że ja mam RD M772, pisałem do sprzedawcy i twierdzi, że nie będzie pasować z RDM786/781
Mod Team sznib Napisano 3 Października 2017 Mod Team Napisano 3 Października 2017 Drogie te ustrojstwa. Mam na zbyciu korpus od SLXa 9rzędowego (włącznie z ta częścią), za 15 plnów oddam. Jakby co pisz PW
Witboj Napisano 3 Października 2017 Napisano 3 Października 2017 Tylko, że ja mam RD M772, pisałem do sprzedawcy i twierdzi, że nie będzie pasować z RDM786/781 NIE BĘDZIE PASOWAĆ. Co gorsza do twojej przerzutki nie sprzedają tego jako części zamiennej więc jeśli ta od szniba by pasowała to bierz szybko.
radomir82 Napisano 3 Października 2017 Napisano 3 Października 2017 O ile dobrze pamiętam to te adaptery są dostępne tylko do przerzutek kompatybilnych z direct mount, do starszych shadow-òw to tylko używki.
zajonc Napisano 4 Października 2017 Autor Napisano 4 Października 2017 Co gorsza do twojej przerzutki nie sprzedają tego jako części zamiennej więc jeśli ta od szniba by pasowała to bierz szybko. Są w sprzedaży ale na zagranicznym ebayu, od szniba na 99% powinien pasować, już go wziąłem:]
Witboj Napisano 4 Października 2017 Napisano 4 Października 2017 Opieram się o dane Shimano. Oni nie dostarczają ale może ktoś inny robi albo na hurt się jakiś przedstawiciel dogadał, a nie zmienili tego na swoich stronach. Na ale skoro z SLX przypasuje to nawet lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.