Skocz do zawartości

[przerzutka tylna] wymienny element

zajonc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie, czy element zaznaczony na zdjęciu jest wymienny? (teraz nie mam dostępu do tej przerzutki), czy np może tam pasować ten haczyk z przerzutki SLX albo Alivio shadow? lub innych w ogóle shadow.

Pytam bo jeśli tak to lepiej znalezć jakiegoś dziada i zmienić ten element niż kupować nową przerzutke

d6iN7tN.jpg

Napisano

Shimano adapter przerzutki tył RDM786/781 Deore XT :: bikecenter.pl

Tylko, że ja mam RD M772, pisałem do sprzedawcy i twierdzi, że nie będzie pasować z RDM786/781

Napisano

Tylko, że ja mam RD M772, pisałem do sprzedawcy i twierdzi, że nie będzie pasować z RDM786/781

NIE BĘDZIE PASOWAĆ. Co gorsza do twojej przerzutki nie sprzedają tego jako części zamiennej więc jeśli ta od szniba by pasowała to bierz szybko.

Napisano

Co gorsza do twojej przerzutki nie sprzedają tego jako części zamiennej więc jeśli ta od szniba by pasowała to bierz szybko.

Są w sprzedaży ale na zagranicznym ebayu, od szniba na 99% powinien pasować, już go wziąłem:] 

Napisano

Opieram się o dane Shimano. Oni nie dostarczają ale może ktoś inny robi albo na hurt się jakiś przedstawiciel dogadał, a nie zmienili tego na swoich stronach. Na ale skoro z SLX przypasuje to nawet lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...