Specializedallez Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Witam mam pytanie odnośnie zapadek na bębenku chce alby głośniej tyrtały wiec zamias stałego samru daje krople oliwy i czy dzieki temu zabiegowi moga sie wytrzeć ze tryby co blokują bębenek ? widze ze juz są troche porysowane czy jazda bez samru znaczenie skróci żywot albo czy pilnikiem dam rade pogłębić te wyżłobienia
Mod Team Puklus Napisano 7 Czerwca 2017 Mod Team Napisano 7 Czerwca 2017 Nie, można smarować oliwką. Odnośnie pilnika, to zawęź pole manewru do paznokci jak chcesz jeszcze jeździć
TheJW Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Nie chcę być niemiły czy złośliwy, ale z szacunku do języka ojczystego ten post powinien pozostać bez odpowiedzi...
Ychu Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Na zapadki nie daje się smaru stałego bo je zamula i możesz je wtedy uszkodzić. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Specializedallez Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Napisano 7 Czerwca 2017 A jest mozliwosc ze bez smaru sie szybko zetrą i beda przeskakiwac?
siimon Napisano 7 Czerwca 2017 Napisano 7 Czerwca 2017 Nie umiesz pisać po POLSKU to przynajmniej postaraj się z czytaniem. Tam ma nie być smaru.
Mod Team Puklus Napisano 7 Czerwca 2017 Mod Team Napisano 7 Czerwca 2017 Są specjalne smary do zapadek, ale ona są rzadkie, nie spowodują zaklejenia sie mechanizmu. W żadnym wypadku zwykł smar. Zapadki możesz nawet wypucować na błysk i włożyć na sucho. Nic im nie będzie ... do czasu jak nie zadrzewiają
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.