siemalysy Napisano 22 Marca 2017 Napisano 22 Marca 2017 No i temat powoli się rozkręca, fajnie. @siemalysy - fajne fotki, pierwsze to jak pocztówka wygląda. ... Dzięki :-) Fajny temat. Postaram się tu zaglądać i coś dorzucić od siebie :-)
pokerman9 Napisano 23 Marca 2017 Napisano 23 Marca 2017 taki ze mnie fotograf jak z końskiej **** trąbka
prozbicki Napisano 23 Marca 2017 Napisano 23 Marca 2017 hmm.. to tak witając się ze społecznością.. takie to poczyniłem w podróży poślubnej na Chorwację. a że ogólnie zarabiam na chleb fotografią ślubną to: kiedyś też zajmowałem się fotografią modową, ale niestety dysk z fotami został w domu a ja jestem w trasie. Pozdrawiam!
kijanka96 Napisano 25 Marca 2017 Napisano 25 Marca 2017 Da się od którejś strony uwiecznić sam wiatrak w kadrze? Edit: Nie udał mi się cytat zdjęcia. Rzecz jasna chodzi o zdjęcie z wiatrakiem w tle
Jock3r Napisano 25 Marca 2017 Napisano 25 Marca 2017 Da się, mam nawet 2 takie. Jak będzie pogoda to tam się jeszcze wybiorę cyknąć parę fotek bo ogólnie fajne miejsce.
siemalysy Napisano 26 Marca 2017 Napisano 26 Marca 2017 W sobotę żona wyciągnęła mnie na zwiedzanie zamku w Gołuchowie ;-)
Jock3r Napisano 30 Marca 2017 Napisano 30 Marca 2017 Takie tam z pokazów lotniczych w okolicy z tamtego roku..
gtb Napisano 30 Marca 2017 Napisano 30 Marca 2017 Warszawa "Garbuska" , Fiat 1300/1500 i Merc Ponton to takie z kategorii nielotów
Jock3r Napisano 30 Marca 2017 Napisano 30 Marca 2017 Było co oglądać tego latającego i tego raczej mniej latającego. Stała też czarna wołga ale jakoś nie mogłem dobrej fotki zrobić bo ludzie się pchali w kadr. ^^
Gość Napisano 30 Marca 2017 Napisano 30 Marca 2017 Najlepiej w wysokich butach z wystajacym futerkiem, siekiera na plecach, wystajacym Iphonem z kieszeni flanelowej czerwonej koszuli w niebieska krate i topowych O'akleyach na ryju. Fat oczywiscie na tytanie z Garbarukiem i innymi precjozami, na nim wiazka chrustu otulona Packmanem....Kur, chyba zaczne pic..... Hmmm, a to jest z rana tego samego dnia, jesli rano to po 9, taki lokalny "independence day".
misiojedzie Napisano 31 Marca 2017 Napisano 31 Marca 2017 Aż sprawdziłem w internetach co to są O'akleye. Bardzo podobne dają w Heliosie na filmach 3d. Zdjęcie "ze środka dnia" jedne z najlepszych jakie widziałem na forum.
Gość Napisano 31 Marca 2017 Napisano 31 Marca 2017 Te w Heliosie tez testuja szkla strzalem ze srutowki? To zdjęcie nie ma nic wspolnego z dobrym strzalem, zrobilem je we wtorek na Babiej, w samo poludnie wiec i slonce w pysk, ale jako ciekawostke. Dlaczego? Czytalem swego czasu, ze powaznie sa ludzie w Polsc, ktorzy uwazaja, ze takie chmury to zamaskowane statki obcych. Jeszcze rozumiem amerykanow z ich fobiami, ale u nas..?
rzezniol Napisano 31 Marca 2017 Napisano 31 Marca 2017 Kiedyś w Szklarskiej popełniłem takie oto banały Dawno już nie byłem "celowo" polować na kadry ... :/ Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.