parmenides Napisano 9 Marca 2017 Napisano 9 Marca 2017 nie. wprawdzie nie używam obecnie, ale zostawię sobie. Ile można by za takie coś dostać - kilkadziesiąt złotych...
CentrumRowerowe Napisano 10 Marca 2017 Napisano 10 Marca 2017 @FigoiFago czujnik z Decathlona, przynajmniej TEN, obsługuje tylko transmisję przez Bluetooth. Prawdopodobnie, gdyby miał ANT+ nie wymagałby regularnego parowania. Najtańszy ze sprawdzonych czujników kadencji i prędkości obsługujących ANT+ to model Tacxa, współpracuje ze smartfonami, Garminami i Mio.
Gość Napisano 10 Marca 2017 Napisano 10 Marca 2017 Bt tez nie wymaga wielokrotnego parowania. Jesli tak jest to bez znaczenia czy to ant czy bt, cos jest nie tak z zapamietywaniem urzadzen, lub wybudzaniem sie czujnikow...
CentrumRowerowe Napisano 13 Marca 2017 Napisano 13 Marca 2017 Masz rację niejasno się wyraziłem. Chodziło mi o to, że nie niejeden raz miałem problemy z peryferiami łączącymi się ze smartfonem przez Bluetooth, nie chciały się wybudzać itp. Korzystałem też z kilku czujników rowerowych sparowanych przez ANT+ i nigdy nie było problemów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.