Skocz do zawartości

[Zlot] IX zlot forumrowerowe.org

kyloziom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niech będzie jakiś tam akcent piwny dla wtajemniczonych ;)

Nie wiem czy znajdę czas na więcej. Ktoś chce te kubki w ogóle? Macie sprawdzone miejsce gdzie to wydrukują? Projekt mam w formacie SVG.

587353dfb71c8d031d016b3bfeb429d5_orig.jp

Napisano

pytanie techniczne, do kiedy można się zapisać? bo nie wiem czy uda mi się pogodzić uczelnię i pracę oraz próbuję namówić 2 osoby żeby też jechały :)

Napisano

Ponawiam pytanie.

Czy Ktoś będzie jechał z Warszawy lub przez i będzie mógł zabrać dwie osoby z rowerami? Mamy jakby co 2 bagażniki na dach

Napisano

bobiik w tematach na profilu organizatora masz aktualną listę użytkowników biorących udział, możesz sprawdzić czy ktoś jest z okolic i napisać wiadomość prywatną. Może nie obserwują tego tematu?

c1ach oraz Zymelka nie są z okolic warszawy

LISTA UCZESTNIKÓW:
1. c1ach
2. marcinusz
3. Sylwia

4. kyloziom

5. bradok206

6. Zymelka

7. 3majsiemaciek

8. michalj

9. kerownik

10. Ukasz

11. limaK98

12. daro_me

Napisano

Osoby które chcą przyjechać wcześniej podczas kontaktu niech powołują się na p. Niewiadomskiego(czyli na mnie). Opłata za wcześniejszy przyjazd bezpośrednio do ośrodka, a za zlot wiadomo do mnie. O miejsca nie ma się co martwić bo są jeszcze w ośrodku oprócz naszych.

Jeżeli ktoś chce być z konkretnymi osobami w pokoju niech piszę PW.

Napisano

Ja niestety znowu się nie pojawię :( Znowu praca nie pozwoli mi na udział. Chyba że dziwnym trafem się coś jeszcze zmieni to może dotrę z soboty na niedzielę posiedzieć przy ognisku i napić się piwa :)

Jeżeli ktoś by chciał to za 90zł odstąpię swoje miejsce :) A jeżeli nikt się nie zdecyduje to środki proszę przeznaczyć na zakup izobroników :))

Kontakt najlepiej telefoniczny 692 377 377.

• Mod Team
Napisano

A ktoś planuje startować z Wrocławia?
Bo ogólnie to mam miejsce w aucie (1 jeżeli czyjś rower ma iść do środka, albo 3 jeżeli wszyscy mają uchwyty na dach).
Samemu mocno nie opłaca mi się jechać :P

Napisano

Przeliczasz możliwość bycia na zlocie na jakieś tam złotówki?!?!? 

I słusznie, bo może dowieziesz więcej ludzi a zaoszczędzone złotówki pójdą na inne niż paliwo wyroby akcyzowe ;)

Napisano

Halo ludziska nie ociągać się z braniem wolnego na zlot. Wiem, że niektórzy nie mają tak pięknie jak ja ;) ale pozostało 2tyg do końca terminu,a tu dopiero 14 os zapisanych(nie liczę póki co Zymelki)

Napisano

Będziemy od czwartku do soboty wieczorem.

Rozumiem, że w czwartek będziecie przed południem i już jakaś traska będzie. Dobrze rozumiem?

Opłata za wcześniejszy przyjazd bezpośrednio do ośrodka, a za zlot wiadomo do mnie.

Z rezerwacją wcześniejszych noclegów jest jakaś presja czasowa czy nie ma z góry ustalonych ograniczeń?

Robimy wewnętrzny rachunek sumienia i chyba skończy się na przyjeździe w czwartek - rano lub wieczorem. No chyba że ktoś już w środę będzie?

Napisano

Rozumiem, że w czwartek będziecie przed południem i już jakaś traska będzie. Dobrze rozumiem?

Z rezerwacją wcześniejszych noclegów jest jakaś presja czasowa czy nie ma z góry ustalonych ograniczeń?

Robimy wewnętrzny rachunek sumienia i chyba skończy się na przyjeździe w czwartek - rano lub wieczorem. No chyba że ktoś już w środę będzie?

Dobrze rozumiesz :) Jeżeli chodzi o trasę to coś się wymyśli - jak zwykle.

Napisano

Ja będę kręcił w okolicach Wysowej Zdrój od środy popołudnia, wraz z 2 osobami. W czwartek robimy jakąś dużą pętlę po Beskidzie Niskim. Można się dołączyć, mamy kwaterę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...