Skocz do zawartości

[Uchwyt rowerowy] Tablet 8 cali

thirdwish

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Toś chłopie poszedł po bandzie  :laugh: . Niedługo "laptoki" będzie się widywało na rowerach  :laugh: .

Zastanawiam się nad stabilnością takiego uchwytu przy tej wadze tabletu (a może tableta...).

Napisano

A po co takie cos przy kierownicy wieszac ? ;-) rozumiem jescze jakis telefon zeby np widziec Endo czy strave ale 8cali ?  jakos pomyslu nie mam ;-)

Napisano

A po co takie cos przy kierownicy wieszac ? ;-) rozumiem jescze jakis telefon zeby np widziec Endo czy strave ale 8cali ?  jakos pomyslu nie mam ;-)

Obecnie nie posiadam dobrego telefonu, a nawigacji nigdy nie mialem. Mam za to ten tablet. Taniej wyjdzie mi na razie dokupic uchwyt a nizeli telefon czy nawigacje.

TOPEAK POKROWIEC TABLET DRYBAG S BLACK (ekran 8,5")  - 150 zł  Nowy, nieużywany

Wyglada calkiem ladnie, aczkolwiek cena troche mnie odstrasza, jesli mialbym dac 170 zl za uchwyt to wolalbym juz dorzucic 100 zl i kupic nowy telefon :)

Widze ze jest mozliwosc dokupienia osobno dwoch czesci : ramienia i glowicy. Wolalbym wlasnie cos w tym rodzaju, gdyz pokrowiec nie zawsze umozliwi mi korzystanie z ekranu dotykowego.

Slyszalem ze firma HR jest dobra jesli chodzi o glowice i ramienia. Moglby ktos podac jakie sensowne propozycje? mysle do cenowo

od 50 -100 zl za calosc. 

Ramie jest znalezc latwo, gorzej z glowica. Pytanie tylko czy bedzie ono pasowalo do kazdej glowicy jaka kupie? Prosilbym o pomoc w tej sprawie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...