thirdwish Napisano 14 Lipca 2016 Napisano 14 Lipca 2016 Witam poszukuje uchwytu rowerowego na tablet 8 cali, konkretnie to lenovo tab2 a8 -50f .(Wymiary 21cm x 12,5 cm). Co do wymagan to sa bardzo niskie, gdyz od 2 dni szukam w internecie i nic nie moge znalesc. Jesli znajdziecie jakies oferty to prosilbym o podawanie linkow. na razie nie znalazlem nic poza tym: http://allegro.pl/uchwyt-rowerowy-na-tablet-samsung-galaxy-tab-8cali-i5005397460.html
chudzinki Napisano 14 Lipca 2016 Napisano 14 Lipca 2016 Toś chłopie poszedł po bandzie . Niedługo "laptoki" będzie się widywało na rowerach . Zastanawiam się nad stabilnością takiego uchwytu przy tej wadze tabletu (a może tableta...).
lewocz Napisano 14 Lipca 2016 Napisano 14 Lipca 2016 TOPEAK POKROWIEC TABLET DRYBAG S BLACK (ekran 8,5") - 150 zł Nowy, nieużywany
Gość Napisano 14 Lipca 2016 Napisano 14 Lipca 2016 A po co takie cos przy kierownicy wieszac ? ;-) rozumiem jescze jakis telefon zeby np widziec Endo czy strave ale 8cali ? jakos pomyslu nie mam ;-)
thirdwish Napisano 14 Lipca 2016 Autor Napisano 14 Lipca 2016 A po co takie cos przy kierownicy wieszac ? ;-) rozumiem jescze jakis telefon zeby np widziec Endo czy strave ale 8cali ? jakos pomyslu nie mam ;-) Obecnie nie posiadam dobrego telefonu, a nawigacji nigdy nie mialem. Mam za to ten tablet. Taniej wyjdzie mi na razie dokupic uchwyt a nizeli telefon czy nawigacje. TOPEAK POKROWIEC TABLET DRYBAG S BLACK (ekran 8,5") - 150 zł Nowy, nieużywany Wyglada calkiem ladnie, aczkolwiek cena troche mnie odstrasza, jesli mialbym dac 170 zl za uchwyt to wolalbym juz dorzucic 100 zl i kupic nowy telefon Widze ze jest mozliwosc dokupienia osobno dwoch czesci : ramienia i glowicy. Wolalbym wlasnie cos w tym rodzaju, gdyz pokrowiec nie zawsze umozliwi mi korzystanie z ekranu dotykowego. Slyszalem ze firma HR jest dobra jesli chodzi o glowice i ramienia. Moglby ktos podac jakie sensowne propozycje? mysle do cenowo od 50 -100 zl za calosc. Ramie jest znalezc latwo, gorzej z glowica. Pytanie tylko czy bedzie ono pasowalo do kazdej glowicy jaka kupie? Prosilbym o pomoc w tej sprawie.
Danielasty Napisano 17 Lipca 2016 Napisano 17 Lipca 2016 xperia x8 jako nawigacja koszt 40-60zł , obudowa 10zł, przewiercić tył, zapiac zipami na mostku, włożyć telefon, i masz nawigacje za 60zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.