Skocz do zawartości

[podgrupa] Podbeskidzie i dawne woj. Bielskie

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

czy są jeszcze wolne miejsca na ten wypad w górki ??? :D

Tak wogóle to widzę ze się tu troszkę zmieniło przez 2 lata na forum ale pozytywnie oczywiście

Napisano

szajbna miejsce zawsze sie znajdzie :)

Chcesz to wpadasz :)

A co do pogody... nie wyobrazam sobie zebysmy jechali w pizdziawice... nie mam dlugich spodenek a w jeansach nie pojade ;) ;)

Napisano

no to postaram sie zjawic :wub:

ale konkrety prosze, panowie.. bo dla mnie na debowiec to ni ma tak rach-ciach ;p o ktorej tam mamy sie spotkac?

Napisano

Mnie najprawdopodobniej nie będzie, żałuję. Jeżeli coś mi się zmieni to dam wam znać na forum, będę obserwował temat. Pozdrawiam i jeżeli mnie nie będzie to życzę udanej wycieczki.

Napisano

Nadal jestem chetny na ten wyjazd, ale pogodna nam sie zdziebko piernika... :)

Jak bedzie lalo to bedzie ciezko :/

P.S.

Prosze moderatorow jesli tu zagladna o edycje poprzedniego posta, zeby nie bylo jedno pod drugim :)

Napisano

Witam, widze, ze rowerowanie w moich okolicach sie szykuje? CZyli spotykacie sie w pietek? o 10.00 na Debowcu? Moze udalo by mi sie podskoczyc i odwirtualizowac kilka osob z forum. :)

Napisano
3.Szczesny na 100%

4.Aga. 90% ;]

co ty mi tu procentujesz za mnie paskudo? :)

o 10.00 na Debowiec powinnismy z Pawlem zdazyc (o ile mnie jakis mily kierowca pks z rowerem zabierze rano), my pojedziemy chyba z Jasienicy przez Wapienice wiec się spotkamy na Dębowcu :) tel do Shadowa mam więc jakby jakiś pech losu, to damy znać :D

do zobaczenia

Napisano

harry - zapraszamy

Jak co to bede dzwonil :)

Chyba jade przez lotnisko, albo jak pogoda nie dopisze to wjezdzam od strony najmniejszego wjazdu na debowiec <polana>

No i chyba na to wyglada ze do zobaczyska :)

Napisano

a ja wogole nie wiem gdzie pojade-ufam mezczyznie ;)

wstyd i hanba-nie bylam ani na szyndzielni, ani na klimczoku ani nawet na debowcu ;p zalicze 3 nowe szczyty!! hehe

nie wiecie czy w pks wystarczy ladny usmiech zeby rower zabrac czy bede zmuszona nadgonic 30 km z samego rana? :(

Napisano

Jesli w piatek, to na pewno nie dam rady, w sumie to tylko w niedziele mam czas na rowerkowanie...

Aga, Szyndzielnia -Klimczok-Blatnia to taki beskidzki kasyk --> trzeba poznac koniecznie!! Bardzo fajna traska a na koniec zjazd niebieskim do zapory

W pakaesie, jesli usmiech nie zadziala to moze bilet na rower, te z Cieszyna maja chyba pojemne bagazniki, powinien sie zmiescic.

Napisano
Aga, Szyndzielnia -Klimczok-Blatnia to taki beskidzki kasyk --> trzeba poznac koniecznie!! Bardzo fajna traska a na koniec zjazd niebieskim do zapory

W pakaesie, jesli usmiech nie zadziala to moze bilet na rower, te z Cieszyna maja chyba pojemne bagazniki, powinien sie zmiescic.

hmm rower do bagaznika? ;) chyba ze mną !! taki beskidzki klasyk to mnie kusi Barania-Skrzyczne .... <marzyciel>

Napisano

No wygrazales sie Blue... szkoda ze kolejnego forumowicza mniej...

Jakby jeszcze byl Mjack, Blue i harry to juz mozna by nazwac mini zlotem bielskich okolic ;)

Napisano

widzę że wycieczka Wam sie udała. O i jaką forumowiczkę mamy xD a Shadow zawsze coś spierniczy xD ostatnio sie spóźnił o całe 3 godziny.;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...