Szczesny Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Byłby ktoś chętny jeśli będzie pogoda, na wypad w Sobote 10.05.08 na szyndzielnie? potem może Błatnia? Tempo rekreacyjno/emerytalno/wycieczkowe xD
aga Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Mam rozumieć że mnie traktujesz za emerytke ? Ja Ci jeszcze pokażę !!!!! to mamy 2 osoby.
aga Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 Chyba poproszę Harrego i resztę Twych kolegów, żeby dali Ci najpierw wycisk jak ostatnio Bo marnie wyglądałeś następnego dnia....
omen Napisano 6 Maja 2008 Napisano 6 Maja 2008 mówisz o tym, co z nim zrobiliśmy w czwartek ? xDD byś widziała co On robił z Nami na zjazdach xD
aga Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 Byś Ty widział co ON robi ze mną na każdym wypadzie w góry ... Czasem wątpię w ludzkie miłosierdzie xD xD
harry-peek Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 W sobote nie dam rady, robota a wieczorkiem 30tka szwagierki
aga Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 Aga, to moze ze mna sie kiedys wybierzesz No wiesz, jeśli lubisz uparte małolaty co na Szyndzielnię podjeżdżają na 1,1 i strasznie marudzą, poczym zjeżdżają na dół i chcą jeszcze raz.. to chętnie
kopaczus Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 No wiesz, jeśli lubisz uparte małolaty co na Szyndzielnię podjeżdżają na 1,1 i strasznie marudzą, poczym zjeżdżają na dół i chcą jeszcze raz.. to chętnie Harry Ci zasugeruje wjeżdżanie na średnim blacie, prawda Harry? Ja teraz za namową kolegi walczę na podjazdach na śmierć i życie
harry-peek Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 No wiesz, jeśli lubisz uparte małolaty co na Szyndzielnię podjeżdżają na 1,1 i strasznie marudzą, poczym zjeżdżają na dół i chcą jeszcze raz.. to chętnie Spoko, moze Cie kiedys Szczesny zabierze i gdzies wspolnie smigniemy
omen Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 Harry Ci zasugeruje wjeżdżanie na średnim blacie, prawda Harry? Ja teraz za namową kolegi walczę na podjazdach na śmierć i życie ciesz się, że na średnim.. a nie tak jak mi kumpel zasugerował z największego xDD i gdzie mogę tak robie.. a gdzie nie.. to idą lżejsze przełożenia w ruch..
harry-peek Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 Harry Ci zasugeruje wjeżdżanie na średnim blacie, prawda Harry? Ja teraz za namową kolegi walczę na podjazdach na śmierć i życie Nie sciemniaj kolego Kopaczus Tylko sie przyznaj jak to bylo, ja jedynie kontrolowalem sytuacje kiedy wreszcie pekniesz na tym srednim blacie Szkoda, ze nie moglem z Wami dalej pojechac...
aga Napisano 8 Maja 2008 Napisano 8 Maja 2008 Spoko, moze Cie kiedys Szczesny zabierze i gdzies wspolnie smigniemy jak się w nim obudzi miłosierdzie to może kiedyś zabierze ;p a tak zapytam jeszcze raz... naprawdę nikt nie ma ochoty na emerytalną wycieczkę? Sami profesjonaliści? Nie uwierzę ;p
Housik Napisano 9 Maja 2008 Napisano 9 Maja 2008 ja ew. znajde czas jak znów wszyscy mnie oleja i nie bede mial z kim jechać w góry
przemekg Napisano 9 Maja 2008 Napisano 9 Maja 2008 O której miało by to być godzinie? I gdzie generalna zbiórka? .... 3 osoby się póki co piszą? Bo ta młodzież to mnie wykończy................. Wieczorem dam znać czy jestem na 100% czy tylko na 70%
trroy Napisano 9 Maja 2008 Napisano 9 Maja 2008 Jee widzę że żyjecie i macie się dobrze Ostatnio się przeprosiłem z rowerem i zrobiłem efektowne pozaszlakowe rozpoczęcie sezonu Stanowczo jestem na to zastary I jednak wolę asfalt. . Ale niepowiedziałem ostatniego słowa. Btw, Aga wspominała coś o piwie, ja zawsze chętny byle nie w soboty,niedziele bo mam zajęte do końca maja.
Szczesny Napisano 9 Maja 2008 Napisano 9 Maja 2008 Więc tak jutrzejszy wypad (Sobota) jak ktoś jest chętny będziemy na dębowcu koło 10 - 10:30 jeśli ktoś się wybiera prosze o telefon lub smsa , najlepiej rano nr. 663831990
przemekg Napisano 10 Maja 2008 Napisano 10 Maja 2008 Kolejna bardzo udano wycieczka: Szyndzielnia - Klimczok - Błatnia - Przykra - Palenica Dzięki aga, Szczesny za udany wypad. Pozdrawiam.
Szczesny Napisano 11 Maja 2008 Napisano 11 Maja 2008 Wycieczka Udana, pogoda i widoki piękne Przemeq jak byś mi wysłał link do zdjęć na PW lub gg 9129266 Pozdrower
aga Napisano 11 Maja 2008 Napisano 11 Maja 2008 (...) Btw, Aga wspominała coś o piwie, ja zawsze chętny byle nie w soboty,niedziele bo mam zajęte do końca maja. a co byś powiedział np na weekend kiedy jest BożeCiało ? My, młodzież ucząca się ;p skłaniamy się ku piątkom i weekendom . A za wczorajszą wycieczkę bardzo dziękuję Przemkowi i mojemu skarbowi :* O dziwo najbardziej podobał mi się podjazd na Szyndzielnię i dalsza droga na Błatnią. Bo zjazd do Wapienicy absolutnie nie ;p Na końcu czułam już te góry w nogach ale jak na pierwszy wypad po zimie i chorobie chyba nie było aż tak źle. Przemek, następnym razem spokojnie zabierz żonę
przemekg Napisano 11 Maja 2008 Napisano 11 Maja 2008 Wycieczka Udana, pogoda i widoki piękne Przemeq jak byś mi wysłał link do zdjęć na PW lub gg 9129266 Pozdrower Będą w przyszłym tygodniu dopiero Dziś wyjeżdżam i kurcze nie mam nawet kiedy zgrać tych zdjęć
harry-peek Napisano 11 Maja 2008 Napisano 11 Maja 2008 Zjazd do wapienicy do lajtowych nie nalezy, Chlopaki Cie niezle wypuscili
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.