Skocz do zawartości

[podgrupa] Podbeskidzie i dawne woj. Bielskie

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Byłby ktoś chętny jeśli będzie pogoda, na wypad w Sobote 10.05.08 na szyndzielnie? potem może Błatnia?

Tempo rekreacyjno/emerytalno/wycieczkowe xD

Napisano

Chyba poproszę Harrego i resztę Twych kolegów, żeby dali Ci najpierw wycisk jak ostatnio :( Bo marnie wyglądałeś następnego dnia.... :)

Napisano

Byś Ty widział co ON robi ze mną na każdym wypadzie w góry ... Czasem wątpię w ludzkie miłosierdzie xD xD

Napisano
Aga, to moze ze mna sie kiedys wybierzesz ;)

No wiesz, jeśli lubisz uparte małolaty co na Szyndzielnię podjeżdżają na 1,1 i strasznie marudzą, poczym zjeżdżają na dół i chcą jeszcze raz.. to chętnie :)

Napisano
No wiesz, jeśli lubisz uparte małolaty co na Szyndzielnię podjeżdżają na 1,1 i strasznie marudzą, poczym zjeżdżają na dół i chcą jeszcze raz.. to chętnie :)

Harry Ci zasugeruje wjeżdżanie na średnim blacie, prawda Harry? :wub: Ja teraz za namową kolegi walczę na podjazdach na śmierć i życie :)

Napisano
No wiesz, jeśli lubisz uparte małolaty co na Szyndzielnię podjeżdżają na 1,1 i strasznie marudzą, poczym zjeżdżają na dół i chcą jeszcze raz.. to chętnie :wub:

Spoko, moze Cie kiedys Szczesny zabierze i gdzies wspolnie smigniemy :)

Napisano
Harry Ci zasugeruje wjeżdżanie na średnim blacie, prawda Harry? :wub: Ja teraz za namową kolegi walczę na podjazdach na śmierć i życie :)

ciesz się, że na średnim.. a nie tak jak mi kumpel zasugerował z największego xDD i gdzie mogę tak robie.. a gdzie nie.. to idą lżejsze przełożenia w ruch..

Napisano

Nie sciemniaj kolego Kopaczus :) Tylko sie przyznaj jak to bylo, ja jedynie kontrolowalem sytuacje kiedy wreszcie pekniesz na tym srednim blacie :)

Szkoda, ze nie moglem z Wami dalej pojechac...

Napisano
Spoko, moze Cie kiedys Szczesny zabierze i gdzies wspolnie smigniemy ;)

jak się w nim obudzi miłosierdzie to może kiedyś zabierze ;p

a tak zapytam jeszcze raz... naprawdę nikt nie ma ochoty na emerytalną wycieczkę? Sami profesjonaliści? Nie uwierzę ;p

Napisano

O której miało by to być godzinie? I gdzie generalna zbiórka?

.... 3 osoby się póki co piszą? Bo ta młodzież to mnie wykończy.................

Wieczorem dam znać czy jestem na 100% czy tylko na 70%

Napisano

Jee widzę że żyjecie i macie się dobrze :)

Ostatnio się przeprosiłem z rowerem i zrobiłem efektowne pozaszlakowe rozpoczęcie sezonu :P Stanowczo jestem na to zastary :) I jednak wolę asfalt. :) .

Ale niepowiedziałem ostatniego słowa. Btw, Aga wspominała coś o piwie, ja zawsze chętny byle nie w soboty,niedziele bo mam zajęte do końca maja.

Napisano

Więc tak jutrzejszy wypad (Sobota) jak ktoś jest chętny będziemy na dębowcu koło 10 - 10:30

jeśli ktoś się wybiera prosze o telefon lub smsa , najlepiej rano nr. 663831990

Napisano

Kolejna bardzo udano wycieczka: Szyndzielnia - Klimczok - Błatnia - Przykra - Palenica

Dzięki aga, Szczesny za udany wypad.

Pozdrawiam.

Napisano

Wycieczka Udana, pogoda i widoki piękne :)

Przemeq jak byś mi wysłał link do zdjęć na PW lub gg 9129266

Pozdrower :)

Napisano
(...) Btw, Aga wspominała coś o piwie, ja zawsze chętny byle nie w soboty,niedziele bo mam zajęte do końca maja.

a co byś powiedział np na weekend kiedy jest BożeCiało ? My, młodzież ucząca się ;p skłaniamy się ku piątkom i weekendom .

A za wczorajszą wycieczkę bardzo dziękuję Przemkowi i mojemu skarbowi :* O dziwo najbardziej podobał mi się podjazd na Szyndzielnię i dalsza droga na Błatnią. Bo zjazd do Wapienicy absolutnie nie ;p Na końcu czułam już te góry w nogach ale jak na pierwszy wypad po zimie i chorobie chyba nie było aż tak źle.

Przemek, następnym razem spokojnie zabierz żonę :)

Napisano
Wycieczka Udana, pogoda i widoki piękne :)

Przemeq jak byś mi wysłał link do zdjęć na PW lub gg 9129266

Pozdrower :D

Będą w przyszłym tygodniu dopiero :)

Dziś wyjeżdżam i kurcze nie mam nawet kiedy zgrać tych zdjęć :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...