Skocz do zawartości

[podgrupa] Podbeskidzie i dawne woj. Bielskie

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Siema mjack, jakbyś potrzebował kogoś kto ma Satori'ego, bo klient byłby nie zdecydowany to odeślij go do mnie, tez mam tą zabaweczkę i jakby co mogę poopowiadać co i jak ;) W roli bezstronnego <kupujący-sprzedający> :kiss:

P.S.

Zarąbista sprawa z tym trenażerem :) Jestem very zadowolony :P

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dobra, to ja walne z grubej ruły :D

Znając warunki logistyczne tego forum i nas samych, chciałbym zapowiedzieć, poinformować i zapytać za razem co letnim zlotem?

Bo chyba nikt nie wątpi, że takowy się odbędzie :P

Otóż, biorąc pod uwagę matury rocznika '89 i fakt, że sam owym rocznikiem jestem stawiam na czerwiec/koniec maja...

A czemu tak wcześnie informuje?

Bo musimy się dogadać, co wymaga czasu :D

Napisano

i jeszcze trzeba ustalić miejsce spotkania i trase.... chyba się nie wyrobimy do czewca :)

jeśli chodzi o czerwiec to raczej jakiś weekend (szkoła)

na pewno się odbędzie może znowu w trójke albo czwórke :P

Napisano

No wiesz co, za grosz optymizmu :)

No to pod koniec czerwca, out of szkoła ;)

A może by się spotkać na pseudo-lansiarskim-rajdzie-rodzinnym-do okola-bielska?

Co do trasy to proponuje górki :)

Napisano

to że górki to pewne ;) tylko które?

Koniec czerwca pasuje, ale widze że na razie to dwóch zainteresowanych no w sumie to troje ;)

kiedy ten rajd Bielska? jakoś nie siedze w takich imprezach...

Napisano

O ile dobrze pamiętam to koło kwietnia chyba, w jakąś niedziele.

40 km, lekkim tempem, takie to bardziej dla spotkania niż pojeżdżenia ^_^

No dlatego mówię dość wcześnie, żeby się ludzi trochę zebrało :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Shad, Troy, Kochany ;) i cała reszta ekipy!!! Co to za przestuj w temacie? Skoro się wam jeździć nie chce to może sie na impreze razem wybierzemy? albo chociaż na symboliczne piwo hmm? jakis piatkowy wieczor ze starymi znajomymi?

• 3 tygodnie później...
Napisano

Na piwko to i ja się piszę jeżeli można:) A co do jazdy to może najbliższy długi weekend majowy? Taka jakaś skromna trasa na dobry początek sezonu... (przynajmniej dla mnie)

Napisano

Hello, ziera sie ekipa na jutro, traska szyndzielnia - klimczok - karkoszczanka - salmopol - czarnym do brennej pzez horzelice (zjazd trasa wyscigu horizonfive) - blatnia - bielsko

jakby ktos sie krecil w okolicy moj nr.608662776

Napisano

kurcze żałuje że nie mogłem dziś śmigać :/ a tak ciągnie w góry:) może w czwartek 01.05 gdzieś wyskoczymy w góry?

Napisano

Traska zaliczona, 6h łojenia w przyzwoitym tempie (znaczy na granicy mozliwosci :o )

Szczesny, jeszcze nie wiem co bede robil w czwartek, jak bede wiedzial to skrobne na forum.

Napisano

a co z resztą ekipy Bielskiej ? Może macie jakiś kontakt z Shadowem ? pewnie też byłby chętny :] może byś sie tak wszyscy razem wybrali.. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...