aga Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 hehe.. ja mam aktualnie zapalenie gardła :| no może być bilard (jak mnie ktoś grać nauczy ) a swoją drogą zawsze tak jest..Był problem: Polanica, Istebna czy Brenna? jest choroba i po kłopocie..
aga Napisano 15 Września 2007 Napisano 15 Września 2007 wy, ktorzy w Brennej bój toczyliście przez zacne 8 godzin.. napiszcie chociaż jak wam tam poszło i jak było co? bo mnie złość zżera że choroba wzięła górę :|
Shadow265 Napisano 15 Września 2007 Napisano 15 Września 2007 Zdarza sie Ja mam od 2 tyg wolne... i Przyznam, ze gdybym mial teraz szose to kij z choroba, smigalbym chyba codziennie A tak to do pazdziernika czekac, a jak wykupia to i do nastepnego sezonu :/
harry-peek Napisano 16 Września 2007 Napisano 16 Września 2007 Ze odpowiem slowami jednego z uczestnikow http://www.bikeholicy.pl/index.php/Strona_...GLO_W_BRENNEJ_/ Szkoda, ze nie dojechalac, z okolic Cieszyna byla mocna ekipa
aga Napisano 17 Września 2007 Napisano 17 Września 2007 oj byli znajomi byli :| nawet się kolega na pudło załapał.. ehhhhhh grrrrrr!!!!!!!! że też nie mogła choroba zaczekać jeszcze z miesiąc...!
killo Napisano 18 Września 2007 Napisano 18 Września 2007 Witam a kto wybiera sie na rodzinny rajd w B-B 23.09.2007 ?? Z Tychow wybiera sie jak co roku dosc spora ekipa wiec wydaje Mi sie ze bielszczanie powinni reprezetowac swoj region (shad twoja detka sie marnuje w plecaku )
Shadow265 Napisano 19 Września 2007 Napisano 19 Września 2007 Ujme to tak: reklama do kitu w tym roku, bo dowiedzialem sie po przeczytaniu Twojego posta Jade, pod jednym warunkiem: ze zdążę przygotowac bika i nie bedzie lalo Bo jak mam jechac w deszczu i jeszcze kur.ic na dzieci co mi pod kola wjezdzaja, to dziekuje, postoje A wlasnie- gdzie sie umawiamy? bo w tamtym roku nam to padlo, i pomimo ze byliscie ja jechalem tylko z Trroyem. A co do dętki- jak znam specyfike bielskich rajdow to ja wez... Na 99 procent zlapie kapcia w niedziele
trroy Napisano 20 Września 2007 Napisano 20 Września 2007 Ja będe na 50%. Czyli jak będzie pogoda i jak wyzdrowieje. Btw jest ktoś chętny na kurs taternika jaskiniowego bo wlaśnie się rozpoczyna w bielsku. Fajna sprawa
Blue Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 Się zobaczy . W ogóle to nie wiem gzie dokladnie to ma byc ;d możesz podać jakiś adres czy ulice blisko miejsca zbiórki?
Shadow265 Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 Ratusz w bielsku bialej Wiesz jak trafic? Nie opodal Klimczoka, jak nie wiesz ocb to wpadnij pod klimczok- te 3min podjedziemy razem http://www.rajdy-rowerowe.bielsko.pl/bielsko.asp A z ATH mozemy wrocic do centrum sami Ja tam nie place i nie zamierzam siedziec na pokazach, grochowce i innych ######ach
trroy Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 Mnie nie będzie, nie zdążyłem się jeszcze wykurować.
Shadow265 Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 Killo z ekipa, Tanner, ja i...? Ktos jeszcze?
Marix Napisano 24 Września 2007 Autor Napisano 24 Września 2007 Witam wszystkich po mojej hiperdługiej nieobecności, to co nie bedzie żadnego spotkania po cywilu? Na rajd sie nie wybiore z paru powodów, po pierwsze nie uznaje tych rajdów od wielu lat (choć na paru w dzieciństwie byłem), a po drugie to nie jest mój sezon, na rowerze siedziałem ostatnio.....?? w czerwcu chyba ;-) nie ma o czym mówić, ale chyba wkrótce na rower wyrusze, tylko zastanawiam sie jak mój zwariowany organizm sie zachowa i troche głupio budować forme na zime. W kazdym razie ja nie o tym, co ze spotkaniem?
Blue Napisano 24 Września 2007 Napisano 24 Września 2007 Formę zawsze można budować od zimy, a nie na nią to chyba najlepszy pomysł [chyba ze chciałbyś w przełaju startować ]
Szczesny Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 forme się buduje cały rok każda pora roku jest dobra na rower! co do spotkania jestem za:) tylko kiedy??
aga Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 hmmm po 5 pazdziernika..... sobota rajd PTTK, niedziela triatlon rowerowy, w poniedzialek nad morze moze byc 5 ) rano wracam wiec po poludniu pasuje ?
Shadow265 Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 5 pazdzierza- piatek? Odpadam Sobota? Odpadam. Niedziela? Odpadam. A pozniej... NIe wiem... Wiec wychodzi na to ze krucho u mnie z czasem ;]
koco Napisano 28 Września 2007 Napisano 28 Września 2007 Hmmm.... to ja też bym sie wbił na spotkanie Ustalimy jakis dogodny termin...
Shadow265 Napisano 28 Września 2007 Napisano 28 Września 2007 To moze słówko wytłumaczenia... Odpadam, bo w sobote 6go jadę na Rava Blues Festival... I sądzę że będę wysoce niedyspozycyjny
Szczesny Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 tobie to dobrze jeśli chodzi o weekendy ja odpadam (praca) najlepiej umówić się jak będzie jakieś dłuższe wolne...
koco Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 Najlbiższe "dłuższe" wolne jest 2 listopada chyba. W szkole się to odbrabia.
aga Napisano 1 Października 2007 Napisano 1 Października 2007 a ja was opuszczam... bedzie mi was brakowało.. Tam gdzie jadę jest zimno, mokro słonowodnie i mało a raczej wcale bikersko ( i tak płasko jakoś.... :| całuję was i bede tesknic
aga Napisano 14 Października 2007 Napisano 14 Października 2007 ale przestuj w tym temacie ... kompletnie wszyscy odpuscili pomysl spotkania ? eeehhhh wy..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.