Skocz do zawartości

[podgrupa] Podbeskidzie i dawne woj. Bielskie

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hehe.. ja mam aktualnie zapalenie gardła :| no może być bilard (jak mnie ktoś grać nauczy :) )

a swoją drogą zawsze tak jest..Był problem: Polanica, Istebna czy Brenna? jest choroba i po kłopocie..

Napisano

wy, ktorzy w Brennej bój toczyliście przez zacne 8 godzin.. napiszcie chociaż jak wam tam poszło i jak było co?

bo mnie złość zżera że choroba wzięła górę :|

Napisano

Zdarza sie :)

Ja mam od 2 tyg wolne... i Przyznam, ze gdybym mial teraz szose to kij z choroba, smigalbym chyba codziennie :P

A tak to do pazdziernika czekac, a jak wykupia to i do nastepnego sezonu :/

Napisano

oj byli znajomi byli :|

nawet się kolega na pudło załapał.. ehhhhhh grrrrrr!!!!!!!! że też nie mogła choroba zaczekać jeszcze z miesiąc...!

Napisano

Witam a kto wybiera sie na rodzinny rajd w B-B 23.09.2007 ?? Z Tychow wybiera sie jak co roku dosc spora ekipa :) wiec wydaje Mi sie ze bielszczanie powinni reprezetowac swoj region :P (shad twoja detka sie marnuje w plecaku :P )

Napisano

Ujme to tak: reklama do kitu w tym roku, bo dowiedzialem sie po przeczytaniu Twojego posta ;)

Jade, pod jednym warunkiem: ze zdążę przygotowac bika i nie bedzie lalo :)

Bo jak mam jechac w deszczu i jeszcze kur.ic na dzieci co mi pod kola wjezdzaja, to dziekuje, postoje B)

A wlasnie- gdzie sie umawiamy? bo w tamtym roku nam to padlo, i pomimo ze byliscie ja jechalem tylko z Trroyem.

A co do dętki- jak znam specyfike bielskich rajdow to ja wez... Na 99 procent zlapie kapcia w niedziele :)

Napisano

Ja będe na 50%. Czyli jak będzie pogoda i jak wyzdrowieje. Btw jest ktoś chętny na kurs taternika jaskiniowego bo wlaśnie się rozpoczyna w bielsku. Fajna sprawa :rolleyes:

Napisano

Witam wszystkich po mojej hiperdługiej nieobecności, to co nie bedzie żadnego spotkania po cywilu?

Na rajd sie nie wybiore z paru powodów, po pierwsze nie uznaje tych rajdów od wielu lat (choć na paru w dzieciństwie byłem), a po drugie to nie jest mój sezon, na rowerze siedziałem ostatnio.....?? w czerwcu chyba ;-) nie ma o czym mówić, ale chyba wkrótce na rower wyrusze, tylko zastanawiam sie jak mój zwariowany organizm sie zachowa i troche głupio budować forme na zime. W kazdym razie ja nie o tym, co ze spotkaniem?

Napisano

hmmm po 5 pazdziernika..... sobota rajd PTTK, niedziela triatlon rowerowy, w poniedzialek nad morze :) moze byc 5 B)) rano wracam wiec po poludniu pasuje ?

Napisano

a ja was opuszczam... bedzie mi was brakowało.. Tam gdzie jadę jest zimno, mokro słonowodnie i mało a raczej wcale bikersko :P( i tak płasko jakoś.... :|

całuję was i bede tesknic :(

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...