Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A co tam jutro ciekawego na Sowie, wyścig jakiś ??

No i jak tam było w Jaworzynie na XC ?? To moje prawie rodzinne strony :P

Ja w tym tygodniu odwiedziłem naszych południowych sąsiadów, taki, praktycznie w całości, asfaltowy wypad. Coś na wzór tego niedoszłego wypadu w zeszły weekend. Wyszło mi niecałe 120 (odliczcie 14 do świdnicy w dwie strony), i całkiem przyjemna trasa.

A tu żeby nie być gołosłownym miała być fotka (z komórki) ale nie wiem jak to zrobić. :icon_wink:

Napisano

Nom wyścig wyścig Bardo-Głuszyca. Jadą przez Kalenice i Sowe, a ja jadę gdzieś sie ustawic na sowim zjeździe :D

XC nie było, bo infer i wojtek nie przyjechali ;)

Napisano

Ano nie przyjechałem bo mi sie samemu nie chciało jechac 35km w jedną strone a potem wracac kolejne 35km samemu. Jutro jak wróce z rozmowy z szefem to na bank podskocze na Sowe. Jeszcze przed 10 powinienem być w dyspozycji :)

Bass, wrzuć fotke najpierw na http://imageshack.us/ a później wklejasz tu linka BBs code i bedzie cacy :]

Napisano
Bass, wrzuć fotke najpierw na http://imageshack.us/ a później wklejasz tu linka BBs code i bedzie cacy :]

Dzieki za podpowiedz :thumbsup: Aż dwie fotki :)

http://img401.imageshack.us/gal.php?g=21072009001.jpg

Co do niedzieli to bardzo chętnie wyskoczę do Czech, tylko trasa którą ja jechałem to nic specjalnego. Praktycznie w całości to asfalty (jakieś 5 km w terenie). Można by ją jakoś zmienić.

Trasa wyglądała tak: Świdnica-Lubachów-Jedlina-Głuszyca Górna-piesze przejście graniczne ([szutrowa nawierzchnia]przełęcz pod Czarnochem 660m.n.p.m.)-Janovicky-Mezimesti-Mieroszów-Różana-Grzędy(i tu szutrem przez 'jeziorka' Zielony Raj)-Boguszów-Wałbrzych-Książ[szutrowa nawierzchnia]-Świebodzice-Komorów-Świdnica

Trasa jak najbardziej do tuningu, można więcej terenu dorzucić , ale w lasach jest jeszcze dosyć mokro i błota nie brakuje. Jak wymyślicie coś ciekawego to piszcie.

Napisano

dscf0123n.th.jpgdscf0124.th.jpgdscf0125b.th.jpgdscf0126.th.jpgdscf0127r.th.jpgdscf0128a.th.jpgdscf0129z.th.jpgdscf0129.th.jpgdscf0130r.th.jpgdscf0131l.th.jpgdscf0132e.th.jpgdscf0133.th.jpgdscf0134r.th.jpgdscf0135m.th.jpg

Tu kilka fotek z dzisiejszego wyścigu, na zdjęciach czołówka.

A co do Czech to też skoczę z Wami, ale w niedziele ;)

Lepiej w sobote, ponieważ w niedzielę będe chciał startowac w czasówce na Sowe.

Chyba, że nie pasuje sobota to ja odpuszczam, a o której start?

Napisano

Kurde widze, że w sobote raczej nie chcecie jechac ;)

Bede musiał coś wybrac Sowa czy Czechy, ale chyba pojade z wami :yes:

Też wolałbym asfalt ale dostosuje sie do grupy.

9:00 Neptun pasuje?

Napisano

Dobra widze, że nie ma chętnych do odpisania ani do organizowania wiec ja znam troche drogi z inferkiem wiec sie podejmiemy do prowadzenia.

Pojedziemy na Głuszyce(przez: Lubachów, Zagórze itd.), a z chłopakami z Bielawy spotkamy się właśnie w Lubachwie koło 9:30-40.

Świdniczanie spotykamy się pod Neptunem w niedziele o 9:00.

Nie wiem czy teren czy asfalt, bo nikt nic nie pisze. Ale przynajmniej moglibyście napisac kto jedzie, ponieważ nie wiadomo czy jest sens to organizowac!

Napisano

Co racja to racja :wallbash:

Doszły klamkomanetki do mnie i własnie je zamontowałem, jutro zaleje płynem LHM wg receptury Nawrotkowej i mam nadzieje ze bedzie wszystko śmigać. Jeszcze tylko rogi w dobrej cenie i bede przekraczac bariere dźwięku ;)

Napisano

ja tez jadę i Krzysiek z dolnej bielawy jedzie również ;) Inferek napisz jeszcze o ktorej godzinie na Twojej ulicy ( 8.30 chyba by była wystarczająca)?? Jutro ma już nie padać i wiać też ma mniej, więc pogoda powinna być w sam raz na rower :D

P.S. Ma ktoś bloki?? bo zakupiłem buciki eleganckie i pedała też mam. brakuje mi tylko tanich bloków i będę zawsze bliżej Was :P

Napisano

Tak, Świdnica bez zmian 9:00 pod Neptunem :thumbsup:

Bass, Wax też jedziecie?

Jak na razie jest 8 osób:

-Wolfarm

-Wojtek

-Klinton

-Inferek

-Oktawian

-Krzysiek

-Tomek(nowy kolega z Głuszycy)

- i ja <_<

Napisano

My z Bielawy przed 9 wyjedziemy. Ja o jednym hamulcu :] bo nie zdąrzyłem drugiego zrobić, najwyżej bedzie serwis na trasie, jakis pit-stop czy cos tenteges. Na conti jade. No i waluty czeskiej nie mam :icon_mrgreen: Ogolnie zero przygotowania, zero czasu.

Tomek, gdzie sie spotkamy z Tobą? W Głuszycy? Jakis telefon kontaktowy może podaj :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...