Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na bbrowarka Nawrocie, dam się namówić jak będziesz miał to za co zapłaciłeś ostatnio przelewem ;) - gładkie, połyskowe, bezszelestne i piękne :) taakkk......egfhmmm :)

Napisano
za kinder błeno się oddam każdemu :D

my.php?image=dsc00384n.jpgdsc00384n.jpg

Wax`iu, lepiej siedz w aucie, bo ja wszedłem na góre i sam zobacz, mało dziewictwa nie straciłem za kinderki bueno, miałbym uraz do konca rowerowania, a mojej sztycy to już bym w oczy nie mógł prosto spojrzeć >;]

Napisano

Mówiłam już Wam, że jesteście okropni?

Mówiłam pewnie ze sto razy...

Wax, ja nie wiem, ja wychodzę z optymistycznego założenia, żeś dobry :)

Napisano

W piątek z inferkiem i krawczykusem wybieramy sie do Bielawy na objazd trasy maratonu.

Kto chętny to zbiórka jest o 14:10 na Shelu przy Intermatche :)

Napisano

mam fryzjera umówionego :)

a tak na serio, po matmie nie wyrobiłam i pojechałam sprawdzić, czy Sowa stoi.

Stoi i ma się dobrze, nie wyprasowali (;

Napisano

Adik, jutro uderzamy po 14 na jeziorko Daisy jakbyś miał checi z nami wyruszyc, start ze Świdnicy i w strone Książa zapewne.

W piątek w Bielawie objazd trasy skandii przed niedzielnym maratonikiem :D

Napisano

Około godziny 14 jak się szybko ze szkołą wyrobię to dam rady. Wstępnie to mogę się spóźnić do 15 minut, lecz 14 15 pod Palmiarnią czekać będę ;)

{Palmiarnia jest przy wjeździe do Lubiechowa i niedaleko Książa}

Napisano

Nie nie ;) zle sie zrozumieliśmy ;)

Oni w Świdnicy zbiorke maja o ~14:20 i jadą po mnie, wyruszamy 4-osobową grupą na Daisy, wiec troche nam zjedzie...

Może dałbyś rade dotrzeć przez strefe do Pogorzały albo Witoszowa(masz z górki:P)? Bo stamtąd chcemy zacząć wyprawe, ew. skończyc w Książu

Napisano

Yhm, Witoszów dolny mogę czekać - tylko o której pi razy drzwi? I gdzie {może poprostu w połowie tej mieściny, na poboczu ;)}

Moje tempo jazdy jest jak zwykle mocno turystyczne, a jak pada to nie jadę ;)

Napisano

Kompletna lipa wyszła :/

od rana dzwonilem do Mateusza ale nie odbierał, zero jakiegos zgrania, sam musialem pojezdzic a tak fajnie sie zapowiadało...

Oby jutro bylo lepiej

Napisano

Heh, a ja czekałem na "grupkę rowerzystów" na drodze z godzinę, hahaha :002: Ale pokierowałem się potem na Stary Julianów i też mi wycieczka fajna wyszła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...