Skocz do zawartości

[Świdnica]

Noritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja w najbliższym czasie odpadam. 8h mi wypada z kalendarza, a kolana mi odmawiają posłuszeństwa ostatnio -.-

poza tym, trochę mam do zaliczenia :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

snif. ok. w 3 typa czy 2? i o której/gdzie?

(tylko nie wyskakuj z argumentem że ja się na rowerze wlekę, jeśli Ci zęby miłe)

Napisano

Inferek, jutro nie :)

Jutro będzie rolnicze tempo, koleżanka jedzie, która szybka nie jest. Chyba ze ja z nią najwyżej z tyłu pocisnę, a Wy z Geve i resztą polecicie do przodu.

Chyba że deszcz będzie padać, to wtedy możemy skoczyć jak twardziele w parę fajnych błotnistych miejsc :D

Napisano

Jeśli chodzi o rano to ja odpadam...wolny będę dopiero około 16...

Koleżance Geve przydałaby się jakaś odżyweczka węglowodanowa :) przed treningiem :D ... (już mam w zęby :P)

Napisano

Taaa, ehhe, wywaliłem dzisiaj na zjeździe, wyhaczyłem SPDkiem i poleciałem na facjatę :) Trochę bordowej anody poleciało z kolana ale jest OK.

Nawrotek może potwierdzić, że idę jak burza :D:P

Napisano

Ja też mialem krakse. W Zagórzu zjeżdżałem i przypadkowo znalazła się pode mną rynna odprowadzająca wodę (mokra). Wstałem szybciej niż upadałem. Poźniej koledzy na trasie mnie reanimowali, bo lało sie jak cholera; ale 40 km jeszcze zrobiłem :) Rana nadawała się do szycia, ale bylo za pozno. Tydzień chodziłem o sztywnej nodze.

Nawrotek jutro choćby śnieg spadł, masz być :D

Napisano

Hmm, w czwartek mam zaliczenie, ale może uda mi się szybko wrócić :):P

Jak będzie mokro to nawet lepiej :D Błotka w lasach nigdy za mało :P

A w piątek to musowo na rower :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...