Skocz do zawartości

[System] brak oznaczeń, jaki to system?

Ancymon

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Przeczyta czy nie, mnie to tam średnio interesuje, inni przeczytają i może część z nich sie zastanowi. Bo to ze ludzie kupują makrokesze to tylko przez niewiedzę w co sie tak naprawdę pchają.

Napisano

No i po co kłapiecie? Zależy wam na podgrzewaniu atmosfery? Zawsze muszą się trafić barany atakujące człowieka za to że kupił rower w markecie. Najczęściej to właściciele sklepików sportowych, pracownicy lub serwisanci którym interesy kiepsko idą albo praca zbyt trudna. Albo ich snobistyczni klienci wywalający tysiące złotych po to by poczuć się lepszymi. Skutecznie obrzydziliście mi to forum. Niech ktoś z administracji usunie temat.

Pominąłeś grupę tych którzy muszą tłumaczyć takim jak Ty co jest możliwe a co niewykonalne :)

Czy jesteś pewien że usunąć warto tylko temat?

Napisano

Przegiales Panie Ancymonie... Pierwsza sprawa pomoglismy mimo, ze takich tematow na forum jest od zatrzesienia. Kazdy z nas mogl napisac "doczytaj sobie", ale tego nikt nie zrobil. Druga sprawa, ze jakas kultura nie wspominajac o regulaminie forum cie obowiazuje. Koledzy napisali ci prawde. Nie warto bylo kupowac tego roweru i nie warto w niego inwestowac.

Edit:

Nie wiem co zrobia moderatorzy, ale zamiast usuwac temat wykasowalbym ci konto.

• Mod Team
Napisano

NIie ma sensu kasować konta bo to taki ancymonek, co to wpada, nabroi po kątach i ucieka :P Co potwierdza założenie konta kilka dni temu.

Napisano

Mój znajomy często powtarzał "Jestem zbyt biedny, by kupować tanie rzeczy" i jest w tym mnóstwo prawdy. Niektórzy tego nie zrozumieją nigdy, a gdy próbuje im się to przetłumaczyć, to plują jadem na prawo i lewo.

Napisano

Nie chcę być zośliwy, ale kilka rzeczy w waszych wypowiedziach jest sprzeczne, raz piszecie, że tani rower z marketu nadaje się tylko do punktu skupu złomu, bo wszystko w nim jest to wymiany. Po czym jeden z forumowiczów pisze że zmienił przerzutke,  manetki i rower z marketu śmiga bezawaryjnie. Czyli twierdzi w tej wypowiedzi, że reszta roweu jest dobrej jakości chociaż bezmarkowa (koła, piasty suport etc.) Ja wychodzę z założenia że nawet marketowy rower mozna doprowadzic do stanu uzywalności, ale pod jednym warunkiem że zrobimy to sami bo faktycznie robocizna w serwisie wyniesie wiecej aniżeli rower.

• Mod Team
Napisano

Słuchaj jak kupujesz np krossa czy unibike to żeby jak zły tam był osprzęt rama jest ok. W takim rowerze z Tesco to czysta loteria, poczytaj przyklejony temat o rowerach komunijnych lub tzw makrokeszach. To rozwiąże twoje wątpliwości.

Napisano

Po czym jeden z forumowiczów pisze że zmienił przerzutke,  manetki i rower z marketu śmiga bezawaryjnie.

Pewnie chodzi o mnie, choć nigdzie nie napisałem, że mój rower był makrokeszem. Ja tak udoskonalałem rower Unibike Pamir. Fakt rama stalowa, osprzęt może nie najwyższych lotów, ale to nie był marketowiec... W ogóle bez porównania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...