Skocz do zawartości

[forum]Zaginął temat

thomash

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakiś czas temu założyłem temat o współnych wycieczkach Szczecina i okolic. Teraz chciałem tam dodać nową informację ale okazało się że tematu nie ma i nie tylko ja go nie mogę znaleźć. Szukałem w swoich postach i tam też nie ma tych, które pisałem w tamtym temacie.

Czyżby cały temat został usuniety ??

Napisano

Zdecydowanie nie został złamany. Ale był tam za to post użytkownika który miał kilka ostrzeżeń - takie posty wymagają akceptacji przez moderatora aby pojawiły się jako "widoczne" - może ktoś źle kliknął, w tym samym oknie jest 'usuń'. To tylko takie moje domysły - nie wiem czemu temat był w śmietniku.

Napisano

Dzisiaj zaginął mój temat. W dziale Imprezy rowerowe, założyłem topic dotyczący Skoda Bike Maraton w Gnieźnie 10.09. Po 2 godzinach zniknął. Czy ktoś mi wyjaśni o co chodzi? ;)

Napisano

Dzisiaj zaginął mój temat. W dziale Imprezy rowerowe, założyłem topic dotyczący Skoda Bike Maraton w Gnieźnie 10.09. Po 2 godzinach zniknął. Czy ktoś mi wyjaśni o co chodzi? ;)

jam Ci to zrobił

gdyz był nazwany niezgodnie z zasadami

a która zasada nie została zastosowana, zorientujesz sie jak sie z nimi zapoznasz

P.S. tematu thomasha nie ruszałem

Napisano

Dziękuję za wyjaśnienie. Niestety nadal nic nie wiem. Dodam, że regulamin i zasady zakładania nowych tematów przeczytałem. Wydaje mi się, że mój temat był nazwany zgodnie z zasadami, nie było w nim błędów ortograficznych i był umieszczony we właściwym dziale.

Proponowałbym zamiast skupiać się na nieco przekombinowanych zasadach zakładania nowych tematów, skupić się raczej na ich zawartości merytorycznej. Zwlaszcza, że w tym konkretnym przypadku mam wrażenie, ze organizatorzy wymienionego przeze mnie maratonu nie robią wiele, aby dotrzeć do szerokich rzesz tzw "bikerów", a termin startu jest bliski.

Dodam, że na forach internetowych funkcjonuję od lat i z taką reakcją moderatorów / administratorów się jeszcze nie spotkałem. Szkoda, że tak jest. Działania tego typu niestety zahamowują niestety wymianę informacji. I dlaczego? Gdyż urażone zostało ego twórcy mega-regulaminu.

Pozdrawiam

Napisano

Dziękuję za wyjaśnienie. Niestety nadal nic nie wiem.

"- Najpierw ogólne zaprezentowanie problemu w nawiasie kwadratowym [ ] ,

np: [korba] "

- tego brakowało w tytule tematu.

Napisano

Dziękuję za wsparcie dla świeżego forumowicza! :D

Niestety, drugi raz już tematu nie zamieszczę, bo sięspieszę, a dostęp do netu mam ograniczony. Szkoda...

Pozdrawiam!

• Root Admin
Napisano

przypominam! Nawiasy maja ulatwic poruszanie sie po forum.. klasyfikacja tematow i problemow, ale wiadomo, ze nie zawsze da się je wstawić bo temat niestety na to nie pozwala!!

mowie to, bo Jurasek sie mnie pytal, po co one. Tutaj akurat go zabraklo, ale w forach luzniej zwiazanych z rowerami CZASAMI mozna pominac to, jezeli temat jest wystarczajaco wymowny i nie wymaga klasyfikacji do jakiegos problemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...