Skocz do zawartości

[manetki XT] montaz I-SPEC

maczet190399

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki za informacje. Przy okazji pytanie o monitorki. Obecnie posiadam je a manetkach I-Spec ich niema. Pytanie, czy mocno uciążliwe jest ich brak ? Nie ukrywam, ze obecnie nieraz zerkam na nie. Mam wątpliwości, czy da radę się przyzwyczaić do ich braku

Napisano

IMO o ile przy 3x monitorki pomagają uniknąć przekosów to przy 2x albo 1x to i tak noga decyduje kiedy zmieniasz bieg, a przód zmieniasz gdy "skończy" się tył. Wtedy monitorki nie mają już racji bytu.

Napisano

Dzięki za informacje. Przy okazji pytanie o monitorki. Obecnie posiadam je a manetkach I-Spec ich niema. Pytanie, czy mocno uciążliwe jest ich brak ? Nie ukrywam, ze obecnie nieraz zerkam na nie. Mam wątpliwości, czy da radę się przyzwyczaić do ich braku

Nie korzystasz ale pytasz o uciążliwośc ich braku? :) chyba nie może przeszkadzać brak czegoś czego się nie używa.
Napisano

Mam monitorki ale myślałem o ich usunięciu z uwagi na odzyskanie miejsca na kierownicy.

Trochę mi szkoda, bo w moim przypadku najbardziej przydają się do kontroli skrajnych położeń - nie lubię gdy podczas jazdy chcę bieg obniżyć lub podnieść i nagle się okazuje, że to już koniec...

Napisano

dzięki za informacje. Jednak pozostane przy monitorkach. Uzywam 3x10 wieć lepiej kontrolowac przekosy łańcucha. Jeszcze pytanko techniczne, czy to tych manetek założe minitorki. Załączam zdjęcia.

post-176670-0-77795700-1458554701_thumb.jpg

post-176670-0-59557800-1458554713_thumb.jpg

Napisano

Od góry się je montuje a nie od dołu. Ściągasz pokrywkę i zakładasz monitorek.

to wiem, że od góry, tylko tam jest śruba mocująca manetkę do klamki.

Telewizorek nie posiada otworu na śrubę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...