Condore Napisano 13 Listopada 2015 Napisano 13 Listopada 2015 Witam , przymierzam się do zakupu trenażera . Ze względów ekonomicznych rozważam zakup produktu z Decathlonu In'ride 320 connect. Za tym produktem przemawia cena , 2-letnia gwarancja no i możliwość korzystana z biblioteki filmów dedykowanych w serwisie kinomap. Filmy podobno wyświetlane sa z predkoscią jaką pedałujemy. Wiem ,że jest on analogiczny do modelu in'ride 300 tyle że wzbogacony o czujnik kadencji i licznik. Głównie chodzi mi o zachowanie prędkości z filmami .Jest to dla mnie znaczący aspekt ,ponieważ jazda sama w sobie na trenażerze jest potwornie nudna. Pytanie do forumowiczów czy ktoś korzystał ,posiada ten trenażer . jakieś opinie doświadczenia ?
Karuzelek Napisano 20 Listopada 2015 Napisano 20 Listopada 2015 Nie licz na to że będzie sie to przesuwało tak samo szybko jak film. To jest taka sama opcja jakbys mial zwykly czujnik predkosci i cad. Dodatkowo ta aplikacja kino map to działa tylko na androidzie albo ios a o widowscie można pomarzyć póki co =/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.