Skocz do zawartości

[Trenażer]In'ride 320 Connect

Condore

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , przymierzam się do zakupu trenażera . Ze względów ekonomicznych rozważam zakup  produktu z Decathlonu In'ride 320 connect. Za tym produktem przemawia cena , 2-letnia gwarancja no i możliwość korzystana z biblioteki filmów dedykowanych w serwisie kinomap. Filmy podobno wyświetlane sa z predkoscią jaką pedałujemy.

Wiem ,że jest on analogiczny do modelu in'ride 300 tyle że wzbogacony o czujnik kadencji i licznik. Głównie chodzi mi o zachowanie prędkości z filmami .Jest to dla mnie znaczący aspekt ,ponieważ jazda sama w sobie na trenażerze jest potwornie nudna.

Pytanie do forumowiczów czy ktoś korzystał ,posiada ten trenażer . jakieś opinie doświadczenia ?

Napisano

Nie licz na to że będzie sie to przesuwało tak samo szybko jak film. To jest taka sama opcja jakbys mial zwykly czujnik predkosci i cad. Dodatkowo ta aplikacja kino map to działa tylko na androidzie albo ios a o widowscie można pomarzyć póki co =/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...