Skocz do zawartości

[Stery] Składanka

Nerrad

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema, potrzebuje sterów pół zintegrowanych na sterówe 1 1/8. Ale tak jak pisze chciałbym je sam złożyć a nie kupować w zestawie. Możecie powiedzieć mi co wchodzi w skład tych sterów, tzn chodzi mi o takie nazwy abym mógł je łatwo odnaleźć na allegro czy gdziekolwiek. Bo na razie znalazłem tylko kapsel i podkładki dystansowe? Co mi jeszcze brakuje i gdzie mogę to znaleźć ? A mam jeszcze jedno pytanie, napiszcie mi czy na tym dołączonym zdjęciu, na końcu główki to goła rama czy są tam pozostałości po starych sterach, dodam że wchodziły tam łożyska kulkowe i wydaje mi się że to mogą być miski od starych sterów, ale wole zapytać kogoś bardziej ogarniętego niż ja .11350560_975982172434203_90075993832188311391778_975982205767533_664303976617834

• Mod Team
Napisano

W ramie masz miskę od starych sterów. Skąd pomysł no składanie sterów. Za 7-8 dyszek

masz zestaw na łożyskach maszynowych. Skompletowanie z części może być dużym problemem.

Napisano

Sorry ale pomysł głupi, po co coś takiego robić? Jak nie masz kasy kup jakieś tanie stery, widziałem accenta za 27 zł chyba.

Napisano

Tutaj nie chodzi o cenę a o jakość, po prostu znalazłem kapsel który mi się podoba (carbon) i fajne podkładki dystansowe które nie są w zestawie. Resztę części od sterów chciałem także dobrać indywidualnie skoro powiedzmy 2/5 już mam.

Napisano

W zasadzie podkładki nie wchodzą w zestaw ze sterami, a sam kapsel to nic. Jeżeli masz tylko kapsel i podkładki dystansowe, to praktycznie nie masz sterów

Napisano

W zasadzie podkładki nie wchodzą w zestaw ze sterami, a sam kapsel to nic. Jeżeli masz tylko kapsel i podkładki dystansowe, to praktycznie nie masz sterów

Tą odpowiedzą mnie przekonałeś, ale kolega nad Tobą też dobrze rzucił aby kupić stery i zamienić części. Dzięki za rade, tak właśnie zrobię ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...