cyroniok Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 amor całkowicie nowy stukanie podczas powrotu , czuć na kierownicy to stukniecie https://www.youtube.com/watch?v=v5dJdTu6GgM co to moze być Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 17 Maja 2015 Mod Team Napisano 17 Maja 2015 Obstawiam że to może być podkładka falista na komorze powietrznej, pod korkiem dolnym. A sprawdzałeś na różnych ustawieniach tłumików ? Cytuj
seraph Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 Podkręć mu tłumienie powrotu po prostu - pokrętło od spodu po prawej w stronę zająca. Będzie wracał wolniej i nie stukał... Podczas jazdy to słychać? Pod Twoim ciężarem i tak nie będzie się unosił na 100%, więc stukania nie będzie i tak. Cytuj
cyroniok Napisano 17 Maja 2015 Autor Napisano 17 Maja 2015 (edytowane) w stronę zająca ciszej w stronę żółwia głośniej,to z czasem przestanie czy nie bardzo ? ps.to nie jest przy samym końcu tylko tak z 2 centymetry od końca Edytowane 17 Maja 2015 przez cyroniok Cytuj
cinek1987cinek Napisano 17 Maja 2015 Napisano 17 Maja 2015 Miałem to samo w Reconie, tyle że oddałem na serwis i mi zrobili. Zapewne ta podkładka falista. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi