Bacek Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Panowie potrzebuję pomocy z rozmiarem spodenek od dare2b. Mam 178cm wzrostu, długość nogi 82cm, obwód uda w połowie to 52cm a 10cm nad kolanem to 38cm. Obwód w pasie na wysokości pępka to 86cm. Jaki rozmiar byście mi polecili ?
swimfan Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Maja rozmiarowke zanizona (w przypadku krotkich spodni) , dopasuj swoje wymiarw tabeli i wez rozmair wiekszy
Bacek Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 No właśnie koledzy tu pisali o zaniżonej rozmiarówce, nie wiem tylko o ile rozmiarów. A jest taka tabela na ich stronie ? Nie widzę nic takiego :/
swimfan Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 jest:), wystarczy o jeden wiecej o 2 bym sie nie pokusil, zreszta troche sie rozciagna
BikerLight Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 Kupował ktoś kiedyś ubrania z tego BcmNowatex? Jak tam z rozmiarówką? Zamierzam tam kupić komplet spodenki, koszulka i bluza, ale jest problem z rozmiarem. Wg wzrostu wychodzi XL (186 cm mam) a wg pasa (77) i klatki (96) M lub L Jak kupowałem tam spodenki jakieś dwa lata temu miałem podobne wątpliwości, obsługa doradziła by zignorować wzrost i dobierać pod obwód pasa. Ma to sens bo szelki są bardzo rozciągliwe. Kupując zestaw możesz wybrać inny rozmiar dla spodenek i inny dla koszulki
Moorzyn Napisano 2 Lipca 2015 Napisano 2 Lipca 2015 A jak z bluza? Bo dobrze żeby była dość przylegająca. W innym razie mija mi się to z celem
Moorzyn Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Mały ref i pytanie, jak szybko wysyłają ubrania z tego bcmnowatex? Jak dzisiaj zapłacę to jutro wyślą?
Roch1920 Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Mały ref i pytanie, jak szybko wysyłają ubrania z tego bcmnowatex? Jak dzisiaj zapłacę to jutro wyślą? We wszystkich sklepach zależy to od zaksięgowania wpłaty na ich koncie. W drugiej kolejności od dostępności, umowy z kurierem, regulaminu sklepu. Np. Od decatlonu czekam od 3 na przesyłkę która ma się pojawić 13. :/
Moorzyn Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 źle się wyraziłem, właśnie chodziło mi od otrzymania zapłaty, założyłem, że teraz przelewy przez paypal, payu czy przelewy24 są księgowane w parę minut
frobek Napisano 8 Lipca 2015 Napisano 8 Lipca 2015 Mały ref i pytanie, jak szybko wysyłają ubrania z tego bcmnowatex? Jak dzisiaj zapłacę to jutro wyślą? Zależy od dostępności rozmiarów, ja czekałem 5 dni od zapłaty, bo nie mieli koszulki w moim rozmiarze dla wybranego modelu, musieli uszyć , ale generalnie polecam bo sa słowni, układni i robią ubrania z dobrym stosunkiem jakości do ceny, no i jeszcze są polską firmą. Kupowałem u nich kilka ubrań dokładnie 4 tygodnie temu. Bez problemu zrobią Ci takie ubranko jakie chcesz, zadzwoń do nich to się dogadasz, jak pisałem są układni .
swimfan Napisano 9 Lipca 2015 Napisano 9 Lipca 2015 ehhh:) mi tez mieli uszyc czekalem a w koncu przeslali seryjne
Tiburon Napisano 8 Sierpnia 2015 Napisano 8 Sierpnia 2015 Podepne sie pod temat. Planuje zakup spodenek, poniewaz obecnie pomimo ze jezdze amatorsko to po 20 km boli mnie tylek, a jak juz przejade tak 3 dni z rzedu to ledwo siedze. Myślicie, ze ktores z tych spodenek poprawia komfort jazdy, jezeli tak to ktore beda najlepsze? http://www.sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/spodenki_na_szelkach_z.html http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-mtb-700-id_8241509.html http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-500-szelki-czarno-niebieskie-id_8327985.html Z gory dziekuje za podpowiedzi. Pozdrawiam
Moorzyn Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 Te z Bcm polecam. Wkłada bardzo wygodna, leżą spoko, choć nie jest idealnie - delikatnie cisną mnie w udach i czasami poczuje drapiacy szew na brzuchu. Jednak za tę cenę (polecam w jakimś zestawie z koszulka) są naprawdę super.
Tiburon Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 A co sadzicie o tych spodenkach z Decathlonu, bez szelek? (link w poprzednim poście)
Moorzyn Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 Bez szelek nie polecam, jeżdżą po plecach, trzeba często poprawiać. Tych szelek praktycznie nie czuć
daamiann88 Napisano 10 Sierpnia 2015 Napisano 10 Sierpnia 2015 Tiburon, te z drugiego linka to nie spodenki, a MAJTKI, raczej bym ich nie zakładał bez luźniejszych spodenek na wierzch . Posiadam takie ale z serii 500, zrobiłem w nich ponad 100 km (jazda czysto amatorska) i jak dla mnie bomba
Tiburon Napisano 10 Sierpnia 2015 Napisano 10 Sierpnia 2015 Tak czy inaczej będe ich uzywać pod spodenki, ale chyba zdecyduję się na te z rekomendacji Moorzyna, ale dziekuję
Moorzyn Napisano 11 Sierpnia 2015 Napisano 11 Sierpnia 2015 Taka rada. Polecam Ci wziąć zestaw koszulka + bluza + spodenki. W zależności od koloru jest to od 170 do 229zł. Ale jak zadzwonisz/napiszesz i zapytasz czy Ci nie obniżą danego koloru z 229 na 170 to jest duże prawdopodobieństwo, że dostaniesz rabat, a za 170zł taki komplet to jest mistrzostwo biznesu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.