Skocz do zawartości

[Licznik] echowell echo 6000a mocowanie

toudi85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Ostatnio robiłem porządki w moim pokoju i natrafiłem na dwa sprawne liczniki z lat młodzieńczych(czasy podstawówki bodajże:)) jeden to jest echowell 6000a (praktycznie nieużywany, z tego co pamiętam siostra miała go założonego przy swoim rowerze) i moja vetta c-9(też mało używany). Nie posiadam jednak mocowania do liczników(rowery dawno już zezłomowane :)). Tutaj moje pytanie czy jest możliwość dobrania jakiegoś mocowania do liczników? Szukałem  w necie i mocowania do echowell pojawiały się jeszcze w 2012 r jednak teraz są praktycznie niedostępne. Może coś innego dopasuję z echowell ? Jak nie ma szans na mocowania to może ktoś chce te liczniki?. Chętnie podeślę w cenie przesyłki bo tak leżą u mnie z dobre 15 lat i szkoda żeby się marnowały.

Pozdrawiam

Mateusz

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Bardzo mnie ucieszyła Twoja wiadomość, że masz licznik echo 6000A. Mój padł i bardzo chciałbym mieć ten typ.Napisz proszę czy to aktualne. Pozdrawiam Witek 

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam.

Ostatnio robiłem porządki w moim pokoju i natrafiłem na dwa sprawne liczniki z lat młodzieńczych(czasy podstawówki bodajże:)) jeden to jest echowell 6000a (praktycznie nieużywany, z tego co pamiętam siostra miała go założonego przy swoim rowerze) i moja vetta c-9(też mało używany). Nie posiadam jednak mocowania do liczników(rowery dawno już zezłomowane :)). Tutaj moje pytanie czy jest możliwość dobrania jakiegoś mocowania do liczników? Szukałem  w necie i mocowania do echowell pojawiały się jeszcze w 2012 r jednak teraz są praktycznie niedostępne. Może coś innego dopasuję z echowell ? Jak nie ma szans na mocowania to może ktoś chce te liczniki?. Chętnie podeślę w cenie przesyłki bo tak leżą u mnie z dobre 15 lat i szkoda żeby się marnowały.

Pozdrawiam

Mateusz

Jeżeli masz jeszcze ten licznik Echowell 6000A, to proszę o informację na mój adres nukles@jasna.tarnow.pl. W tym roku podczas przewożenia roweru w pociągu na trasie Kraków- Szczecin, jakiś amator cudzych rzeczy odpiął mi go z kierownicy. Oczekuję odpowiedzi pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...