Skocz do zawartości

[bagażnik] bagażnik tylny który wybrać?

PanRowerek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Skoro daje radę z ciężkimi sakwami to czego miałby sobie nie poradzić z zakupami?

Na takie to już całkiem traci sens kupowanie droższego.

A co do lampki to tak, jest tam z tyłu blaszka, ja przykręciłem tam odblask ;)

Napisano

Siema. :)

Czy ktoś oprócz @MikeSkywalker używa, bądź używał bagażnika marki DeOne?

Na razie miotam się pomiędzy DeOne 2 (tutaj boczne pręty bagażnika zostały zespawane z górną częścią bagażnika), a DeOne 3 (tutaj boczne pręty są połączone za pomocą śrub z górną częśćią bagażnika).

Chyba bliżej mi do wyboru bagażnika DeOne 2.

Tak wogóle mało opinii na internecie na temat bagażników DeOne.

Pozdrawiam. :)

Napisano

Siemka. :-)

Masz całkowitą rację MikeSkywalker. Zapomniałem o tym że pierwszy producent (czyli made in china), a potem tylko producenci numer dwa (między innymi europejscy, obu ameryk, azji, afryki, być może jeszcze australii i oceanii) nakładają swoje loga na wyroby czysto będące jednak made in china.

Pozdrawiam. :-)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam ;)

Kupiłem bagażnik rowerowy tylny aluminiowy DeOne 2.

Jestem z niego bardzo zadowolony, tym bardziej że sam go zamontowałem. Na początku obawiałem się

montażu, ale daliśmy rade. Jeśli się martwicie że nie dacie rady zamontować, to nie bójcie się, jeśli ja dałem rady to i wam się uda. :)

Wysokość ma regulowaną, ogólnie daje duże możliwości regulacji. Posiada sprężynę mocującą bagaż,posiada tą blaszkę z tyłu przeznaczoną na montaż lampki tylnej, bądź odblasku. Najbardziej ucieszyło mnie to że w zestawie była taka blaszka (z dwóch boków zgieta), która umożliwiła mi montaż bagażnika do roweru w którym nie ma górnych miejsc montażowych. Cieszę się również iż udało mi się zamontować koszyk na bagażniku. :)

Podsumowując, polecam wszystkim ów bagażnik wart swojej ceny. Dziękuję również wszystkim którzy w merytoryczny sposób włączyli się do dyskusji i pomogli mi dokonać dobrego wyboru. Ogólnie wielkie dzięki za pomoc wszystkim. :)

Dziękuję i pozdrawiam. ;)

PanRowerek. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...