jakubo1313 Napisano 13 Września 2014 Napisano 13 Września 2014 Witam, Wrzuciłem wcześniej na podforum łódzkie, ale niestety nie udało mi się uzyskać pomocy ;-( Może uda się tutaj ;-) Czy ktoś z Was wie, gdzie w Łodzi można dostać okulary Shimano? Zależy mi najbardziej na modelu Shimano EQX2-PH, ponieważ muszę w stosować wkładki na szkła korekcyjne. Niby można kupić przez internet, ale potrzebuje przymierzyć, bo sprawdzałem już kilka modeli innych firm i niestety okazywało się, że np szorowałem rzęsami po szkłach. Sprawdzałem w Dynamie, Piaście i sklepie na Łagiewnickiej, ale niestety nie mieli ;-( Model ten wybrałem z względu na szkła korekcyjne i możliwość wymiany szkieł (tych "normalnych") Pozdrawiam Witek
RemarSportPL Napisano 16 Września 2014 Napisano 16 Września 2014 A moze lepiej byłoby zerknąć na sklepy internetowe,nie sądzisz? W końcu to waśnie tutaj znajdziesz szeroki wybór akcesorów w tym także okularów Shimano.
jakubo1313 Napisano 16 Września 2014 Autor Napisano 16 Września 2014 Generalnie nie widzę nic przeciwko, ale przymierzałem tego typu okulary firmy BBB i okazało się, że wkładka korekcyjna jest tak zamocowana, że rzęsami niemal szoruję po szkle ;-(A nie ma przesadnie długich rzęs ;-) Okulary czy kask to nie pedały czy kaseta, więc sklep stacjonarne i możliwość przymiarki są zazwyczaj wskazane
jakubo1313 Napisano 2 Października 2014 Autor Napisano 2 Października 2014 W sumie odpowiem sobie sam ;-)Kupiłem w końcu BBB po przymiarce w sklepie na wydawniczej.http://www.bikekatalog.pl/2012//ubiory/867/BBB.Optiview A szkła korekcyjne dorobiłem u optyka (120 zł). Wrażenia z pierwszych jazd bardzo pozytywne;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.