Skocz do zawartości

[Trening]Słaby czy dobry?

s00pher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Dziś wybrałem się na małą przejażdżkę po mojej okolicy. Chciałbym zapytać o osiągi, które za chwilę podam. Chcę zapisać się do lokalnego klubu rowerowego i nie wiem czy mam po co  :D

Dystans: 15km

Czas: 37minut

Średnia prędkość: 24km/h

Szerokość opon: 2.0

Ciśnienie w oponach 34PSI (wiem, że za małe)

Rower górski, jechałem asfaltem (dziurawym :laugh:), trochę pod górkę trochę z górki, bez przestanków. Dodam, że po dojechaniu na miejsce nie czułem się zbytnio zmęczony i mógłbym jechać dalej.

Co sądzicie, czy klub rowerowy jest dla mnie?

Proszę o rozsądne odpowiedzi.

Napisano

To nic właściwie nie mówi na temat Twoich możliwości. 

Zgłoś się do klubu, zapytaj, zapiszą Cię, będziesz jeździł i to zweryfikuje wyniki.

Napisano

Jak chcesz się rozwijać i masz takie możliwości jak klub w okolicy, to idź i śmiało spróbuj się zapisać. To co podałeś, to kompletnie o niczym nie mówi.

Napisano

Dokładnie, zwłaszcza, że nie podałeś swojego wieku.

Jeśli masz ambicje na jakieś poważniejsze starty to 15lat to ostatni dzwonek. Jednak jeśli po prostu chcesz amatorsko potrenować, to nie przejmuj się niczym i naginaj do najbliższego klubu :)

Napisano

Chcę zapisać się do lokalnego klubu rowerowego i nie wiem czy mam po co :D

Dystans: 15km

Czas: 37minut

Średnia prędkość: 24km/h

Co sądzicie, czy klub rowerowy jest dla mnie?

Do podawania bidonów z woda...na pewno! ;)

Napisano

Radziłbym poczytać chociażby tematy podwieszony gdzie masz kilka praktyczncyh rad i wskazówek w kwestii treningu,uważam że warto z nich skorzystać. Co do osiągów to faktycznie po nich nikt nie będzie w stanie na forum ocenić Twoich możliwosci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...