Skocz do zawartości

[Naklejki] Forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Recenzja na szybko:

Wersje na folii przezroczystej są ok, z bardzo bliska widać nieco postrzępione krawędzie napisów. Nie zaszkodziłoby, gdyby wersja FR była nieco większa. Naklejone na białe golenie robią dobre wrażenie. Polecam.

Nieco gorzej wygląda duża na białej folii, tu rozdzielczość wydruku powinna być większa. Rozmyty szary napis "największe w Polsce". Tej wersji raczej nie polecam, trąci domoróbką. Nie zdecydowałem się na naklejenie.

Fotki jutro, bo aparat został w pracy.

Napisano

Solwent to solwent gdzies ktos podczas procesu druku dal ciala...nie ma znaczenia na jakiej folii drukujesz, krawedzie powinny byc takie same. Moze ktos drukowal z marnej jakosci bitmapy a nie z wektorow?

Napisano

Nie mam pojęcia. Dałem kumplowi logo w rozdzielczości ponad 8k, żeby nie było takich problemów. No ale wyszło jak wyszło... Za to przeźroczyste są już perfekcyjne :)

Napisano

A ja mam oba bajki całe czarne praktycznie (o wideł się głownie rozchodzi) i czuje, że lipnie będzie wyglądało czarne na czarnym ;/
Jest sznasa na wlepki na goleń ale na białym tle? Abo chociaż z białą obwódką aby to jakos kontrastowało do lakieru.

Napisano

Bardzo fajna sprawa ale przydały by się odpowiedniki na czarne amorki lub ramy bo takich też jest bardzo dużo a obecne zwyczajnie znikną na ich tle. Sam byłbym zainteresowany kilkoma kompletami.

Napisano

Otrzymałem dziś naklejki, dziękuję bardzo. Tak się prezentuje przezroczysta na amortyzator:

http://4.bp.blogspot.com/-BUw95LVOQZg/VBNF5opW6oI/AAAAAAAADkQ/gtQSs8FecZU/s1600/DSCN3651.JPG

Naklejki widzę że drukowane na atramentówce. Przydałoby się minimalnie wyrównać głowice, bo krawędzie są delikatnie rozmyte :geek:. Folia wygląda na bardzo wytrzymałą i świetnie się klei!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...