Żbik Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 I wszystko jasne Mam urlop do 6 maja i chętnie bym pojeździł. Jakieś propozycje? Spotkania? Jazdy?
Myszek Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Ja bym sie pisal na srode, jakies dokladniejsze plany ?
Żbik Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Ja to bym się pisał na dziś na 15:00 Do środy jeszcze duuuużo czasu. Może dziś popołudniu jakiś mały wypad?
donk Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Dojazd do Wejherowa koleją skm, powrót w podobny sposób lub czerwonym szlakiem z Wejherowa do Sopotu.Termin: wtorek lub środa Może jest ktoś chętny ? jednak sroda; start okolo 8-9 z wejherowa, petelka wejherowo-wejherowo ma okolo 100km (trasy tej nie znam), czerwony wejherowo - sopot jest doskonale tu znany, gdyby ktos byl chetny to prosilbym o kontakt (gg 31520)
Myszek Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Donk ile km planujesz na srode ? Szlak czerwony do sopotu jest calkiem niezly byl juz przerabiany na jednym ze zlotow. Troszke wczesnie, ciezko z gda dojechac bedzie tzn bardzo wczesnie wstac, mozna by rowerem pojechac zamiast skm tylko czy sil starczy :/
J0seph Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 jednak sroda;start okolo 8-9 z wejherowa, petelka wejherowo-wejherowo ma okolo 100km (trasy tej nie znam), czerwony wejherowo - sopot jest doskonale tu znany, gdyby ktos byl chetny to prosilbym o kontakt (gg 31520) Napisz wiecej szczegpolow tutaj - nie mam dostepu do gg, prawdopodobnie zostane na dlugii wekend w trojmiescie :/ - wiec chetnie bym dolaczyl
donk Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 "obowiazkowo" planuje 100km petelke z wejherowa do wejherowa, jezeli nie bedzie za pozno i zmeczenie nie bedzie dawac sie we znaki (istotne w przypadku mojego wieku i wagi :wink: ) to powrot czerwonym szlakiem: czyli istnieje mozliwosc wyboru (100km lub 158km); prognoza pogody na jutro zmienia sie co chwila wiec warunkow nie mozna przewidziec (weather.icm.edu.pl zapowiadali juz i slonce i opady sniegu...jedno czego sa pewni to znaczny wiatr) ze wzgledu na dystans, miejsce oraz nieprzewidywalne warunki pogodowe proponuje "wczesniejsze" rozpoczecie tj 8:40 z wejherowa (przed budynkiem dworca) - nie wiem czy jutro bedzie obowiazywal rozklad skm swiateczny czy codzienny, na miejsce mozna dojechac najpozniej wiec kolejka odchodzaca 7:30 z gdanska glownego (wrzeszcz 7:37, oliwa 7:44, sopot 7:50, gdynia glowna 8:05, ... wejherowo 8:39 - www.skm.pkp.pl/dokumenty/0307Slupsk.pdf)
Myszek Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 Ja pasuje, za wczesnie i za duzy dystans 150 to na szosie moglbym zrobic, ale w terenie to ciezko bedzie.
J0seph Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 mi tez niestety za wczesnie troche - zakladajac dojazd do Wejherowa.... (pomimo ze wczoraj - startowalem o.... 3:45 (co by zdazyc na wschod ) jutro - zabiore sie z tą ekipą: http://rwm.org.pl/forum/index.php?mode=temat&id=159 w skrócie: start z Oliwy o 9:00, kierunek: Reda, Rumia,
Żbik Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Jakby ktoś miał ochotę dziś na mały wypad popołudniu to zapraszam. Trasa krótka, raczej dla przypomnienia sobie jej elementów i rozruszania kości. Żadnych wyścigów czy rywalizacji. Startuję z Gdańska Wrzeszcza, kierunek ul. Słowackiego do góry, potem odbicie w prawo, przez słynne Oliwskie Enduro, do Kuźni Wodnej, potem Pachołek i kierunek lasem do AWFiS, powrót ul. Czyżewskiego, potem podjazd przy Kuźni Wodnej na samą górę, odwiedzenie skoczni-zjazdu Tomac i powrót na ścieżkę rowerową na wysokości ul. Abrahama. Trudność: niska/średnia (jest kilka podjazdów i zjazdów, zawsze można je pokonać pieszo - sam nie wiem czy dam radę ) Godzina i miejsce spotkania we Wrzeszczu dowolne. Dostosuję się Ale raczej tak od 14-15:00 do wieczora Pozdrawiam
Myszek Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Ja chetnie pojade, tylko jak z godzinka 14 czy 15 ? chyba najlepiej spotkac sie przy placu pod cristalem albo dworcem pkp
Żbik Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Od 14-15:00, bo wcześniej się nie wyrobię. Możemy poczekać jeszcze chwilę, może znajdzie się jeszcze ktoś chetny. Można wyruszyć o 16-17:00. Wstępnie poczekajmy do 15-15:30, może ktoś się dopisze, a jak nie to jedziemy sami. Jak nikt się nie znajdzie to o 16:00 pod Cristalem, ok?
Żbik Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Chyba jednak już nikt się nie dołączy... W razie co mój nr GG: 6526527, tel: 504 151 862. Dzwonić to gdzieś się spotkamy Po jeździe: Pośmigaliśmy dziś z Myszkiem, prawie 40km w terenie i na asfalcie. Było całkiem fajnie, tylko ekipka mała... Jutro planujemy powtórzyć jazdę, trasa pewnie podobna, może jakieś małe urozmaicenie Chyba, że wynajdziemy jakąś inną Start tak jak dziś, 16-17:00. Jak ktoś jest chętny to dawać znać. Pozdrawiam
J0seph Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Dzis skoczylem sobie na szose, wyszlo 77km w dokladnie 3h a plan na jutro mam taki: http://rwm.org.pl/forum/index.php?mode=temat&id=182 Myszek tez potwierdza obecnosc, a reszta - niech tez wpadnie
Myszek Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Potwierdzam, jeszcze tylko szybko rower przygotuje i ide spac
Myszek Napisano 6 Maja 2007 Napisano 6 Maja 2007 No i po helu, coz tych ktorych nie bylo nie maja czego zalowac w sumie, przez 3 godziny krecilismy sie po helu, przejezdzajac 8 km, Joseph pojechal sam do gda bo mial dosc tego zwiedzania, a mi cala wycieczka zajela 5 godzin i 38 min jazdy, robiac 110 km. Pozdrawiam
J0seph Napisano 7 Maja 2007 Napisano 7 Maja 2007 Joseph pojechal sam do gda bo mial dosc tego zwiedzania Zwiedzania jak zwiedzania.... przykrecajac na max 3-5 km, mialem dosc tego czekania w symie ~25 min czekania, pozniej podjechanie kolejnych 2km i ~15-20 min..., 2 razy bezskutecznie. mi dystans wszedl mniejszy - 102 km (z Redy podjechalem do Gdynii SKM - nie lubie cisnac przez miasto ta glowna droga), w czasie ~4h30
J0seph Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 u mnie to samo.... na liczniku przybedzie tylko 20 km... :/
Qcz Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 Boże, jak mnie tu dawno nie było. Ja mam to samo z robotą:/
stasiek Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 Pogoooodaaaa.... =/ Ale po deszczu zawsze jest słońce (całe szczęście ) !
Olek-o1 Napisano 13 Maja 2007 Napisano 13 Maja 2007 Dla mnie ten sezon (a przynamniej jego początek) to dramat :029: (jakieś fatum, czy co?). Teraz siedzę w "fabryce"... i marzę o rowerze, ale mogę sobie tylko pomarzyć... Zamiast kręcenia: praca, praca, praca... Pogoooodaaaa.... =/ Ale po deszczu zawsze jest słońce - a co najważniejsze (jak dla mnie wielki pozytyw!!!) skutkiem ubocznym deszczu jest błoto . Las + błoto + rower = to co tygrysy lubią najbardziej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.