Skocz do zawartości

[1000-1500] Rower MTB, dla laika.

Hlastek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chciałbym rozpocząć swoją przygodę z rowerami z powodu otyłości. 

Wzrost 167

Waga 90kg 

Nie chcę wydawać zbyt dużo na rower jednak jestem kompletnie w tych sprawach zielony, a jak czytam o tych wszystkich hamulcach , zębatkach i innych to w głowie mi się kręci, dla tego chciałbym poprosić was o pomoc w wyborze roweru do powiedzmy 1000, jeśli można coś ciekawego kupić, co nie rozpadnie się po roku- dwóch. Jazda będzie po drogach do lasu i trochę po lesie, oraz jakieś dłuższe wyprawy jak będę u rodziny okolicach Pienin, więc nie wykluczam lekko górzystego terenu.. Jeśli naprawdę warto to dołożę do tych 1500, jednak tylko jeśli naprawdę różnica będzie duża. 

Na oku mam rower Rockrider 5.3, tylko to białe malowanie mnie odrzuca.Ile by mogło kosztować przemalowanie?

http://www.decathlon.pl/rower-gorski-rockrider-53-id_8206682.html#v1474924 

widzę, że w sklepie 1499 więc mieści się w budżecie, oraz wyczytałem, że rower dość wytrzymały przez co dobry dla początkujących. Najlepiej, aby sklep był w okolicach Łodzi, abym mógł podjechać i wszystko na własne oczy zobaczyć, przymierzyć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...