Skocz do zawartości

[klocki hamulcowe] Accent AC-400 srebrne, komplet 4 sztuk

MrJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie - sprzedam komplet 4 sztuk klocków hamulcowych Accent AC-400. Nówki sztuki, nigdy nieużywane, niezakładane, w ogóle zero jakichkolwiek śladów. Jedyna wada to brak kartonika. Kolor mocowań srebrny.

To starszy model gdzie zamiast oznaczenia "front" widniało "forward" - widać na zdjęciach. Poza tym szczegółem są dokładnie takie: http://velo.pl/czesci/klocki-i-okladziny-hamulcowe/accent/ac-400

hamulce2

hamulce1

Cena za 4 sztuki nówek wg Velo to 2x 26,90 = 53,80, na allegro najtańsze z przesyłką to w sumie 6 dyszek.

Ja sprzedam komplet 4 sztuk (tylko 4 sztuki na 2 koła, nie sprzedaję parami) za 45PLN z wliczoną przesyłką. Odbiór osobisty: Gliwice, po ewentualnym ustaleniu Chorzów, ale to tylko w dni powszednie o godzinie 14:00 bo wtedy Żona wyjeżdża z pracy i może podać.

Info na PW lub ewentualnie maila: misterj@vp.pl

Napisano

W związku z pytaniem jakie dostałem na PW - okładziny w Accentach są wymienne z innymi firmami.

Specjalnie dzwoniłem o to do sprzedawcy, znajomego prowadzącego prawie 10 lat jeden ze sklepów sieci grupy Velo ;)

Napisano

Aha, bo użyłem chyba za dużego skrótu myślowego - klocki mogę zarówno oddać do rąk własnych (Gliwice / Chorzów), jak i wysłać PP w dowolne miejsce w kraju ;)

A w ogóle to jest chętny, wstępna rezerwacja na po-weekend.

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...