Skocz do zawartości

[Triki] co już opanowaliście ?

wormage

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Yo ja umiem buny hopa moze ok 1m potrafie sie wybic:) i manuala na tylnim kole i jade z rozpedem nawet czasami 200 m :surprised: no i wyskakuje pod laweczki,schody,obroty 360,whellie z jedna reka,manuala bez nog,nie rozumiem tych co sie chwala ze przejada 30 m na tylnim kole z pedalowaniem ej boze!!!

heh, to pierwsze juz opanowalem :( tylko tylko jak mam podskoczyc wyzej..?

Yo wedlug mnie pierwsze podbij przodnie kolko a pozniej tylnie podbij w miare wysko przod a jak juz bedzie w miare wysko to tyl ja tsk wyskakuje ok 1m w gore ale to trzeba pocwiczyc Nara moze to skumasz ogladaj kanal extreme sports tam tez doradzaja :D
Napisano

Ja potrafie wheelie dośc dobrze mysle ze 200 m. Manual Trik dosc prosty jade az sie zatrzymam chodz nie zawsze :) Banny Hop na 50 cm Abakuka -chodz jeszcze cwicze. Side hop z pedal kickiem. co jeszcze aa Kanguro z 30 podskoków potrafie do tyłu w miejscu kilka razy do przodu co jest strasznie trudne bo kolo strasznie spada na ziemie (przednie)

Napisano

a opiszcie jak się robi crankenspina (chyba jakoś tak to się nazywało) - pbrót korbą w powietrzu, ale do tyłu - jak to zrobić, jak równocześnie zakręcić i się odbić, żeby nie hamować nogami ?

Napisano

kurde no, ja nie potrafie manuala... :/ ile przejade 5m i przednie kolo opada, albo na bok spadam :/ niech ktos mi wytłumaczy :eek: :wub:

Napisano

Dzisiaj pobilem swoj rekord... Pojechalem za dwoma motocyklami na pewna dluga, bardzo fajniutka prosta... Chcialem zrobic stoppi przy 60km/h, zrobilem przy 90km/h... Jak ?? Podczepilismy pod jeden z motocykli lancuch, jedna reka trzymalem kierownice, a druga lancuch i tak rozpedzilem sie trzymajac lancuch do 90km/h, potem zacisnalem przedni hamulec i lecialem troche na przednim kole !! Na drugim motocyklu jechala osoba z kamera, dlatego wszystko jest uwiecznione na tasmie... Niebawem zapodam filmik !!!!!!!!!!!

Napisano

umim :):

-bunny hop na jakieś 30 cm na płaskim, z miejsca to może 15

-wheelie dosyc długie na 20-25 m ;p

-manual ni w ząb max 5 m :)

-one hander na niektórych chopach

-no footer i no footeer z takim jakby szpagatem ;p

-abubaka

-pivot na przedni90' i tylnim 90'

-niepełny table top :)

Są tam jeszcze jakies ale to raczej niemające nazwy wymyślone przez siebie ;p

Napisano

Yo, ja umiem manuala max 5-10m :) (ale kicha, nie?) Błagam powiedzcie jak sie go robi plz!!

Wheele jakies 50m jak dobrze pójdzie

Zeskakiwac z 1-1.5metrowych murków bokiem i prosto na 1 kolo (ale trudne... ;) )

Ucze sie skakac na tylnym kole

Umiem endo kawałek.

Moje gg: 8969291 prosze piszcie do mnie PLZ! Uczcie mnie trików! :wink:

Napisano

Bunnyhop na 50 centymetrów i rośnie:) Z miejsca 40 i też powoli rośnie. Pewnie nauczyłbym się czegoś ciekawszego ale nie bardzo mam z kim jeździć:) Pozdrawiam

Streetowiec bo jakbyś nie zauważył każdy prezentuje tutaj różny poziom a temat nie tyczy się Ciebie. A mistrz jakiś tam przejeżdża 10 kilometrów na jednym kola a najlepsi w trialu podskakują na prawie 1,5 metra więc nie rozumiem po co chwalisz się że podskakujesz na metr skoro oni są lepsi? Nie chodzi o chwalenie się tylko o to że ludzie piszą co umieją, jakie robią postępy i o to chodzi w tym temacie. Jak dorośniesz zrozumiesz:) Pozdrawiam

Napisano

Ja właściwie to nie ganiam z linijką i nie mierze jakiego mam bunny'ego:D ale sądze że dobrze mi idzie...takie podstawowe evo jka bunny wheele czy manual wydaje że trzeba samemu sie naauczyc... no ale wie może ktoś jak robić obroty podczas bunny'ego??:)

Napisano

Niestety niezam nazw tricków więc nie wiem jak niektóre wyglądają. Ale cztery wiem :D

Wheelie max 100 metrów pod górke

Kangaroo 4 skoki to rekord, 3 robie normalnie

Manual 4 metry

Bunny Hop 30 cm

Napisano

Ja sie nauczyłam pluć na auta kierowców którzy mnie błotem ochlapali :) a i pokazywać środkowy palec ;) ale to tylko wyjątkowym burakom bo kobietą jestem i mi nie wypada...

• 2 tygodnie później...
Napisano

ja umiem

-wheelie moge tak jechac koło 400m

-manual 50m

-bunny hop na pul metra

-180

-barspin

sory za błedy w pisaniu ale jeszcze umiem

noł futer , łan hender , x-up ,

• 1 miesiąc temu...
Napisano

a Ja umiem tak:manual jade ile chce:D,bunnyhopa ok 90 cm :),bunnyhop to manual,pedal kick,front i back pivot czyli 360 stopni,whellie,side hop,kangaroo,downstairs,wallride,nose manual,manual no footer,manual one hander, ucze sie pedal up'a

Napisano

A ja prawie nic nie umiem. To ze względu na mój rower. Hexagon V4 duża rama. na razie na tym rowerku umiem: wheelie (rekord ok.45m) :D jazda bez trzymanki, stawać na przednim kole, kikla razy zeskoczyłem z murku ok.55 cm. A tak to chyba nic. No jeszcze jeździć umiem i na hopkach troszke latam. Troszke bo szkoda mi rowerku. Mysle, że za rok będe wymiatać :P

• 8 miesięcy temu...
Napisano

Ja umiem manuala ok.2,5m , wheelie sie ucze a max to z 4,5m umiem zeskoczyć z murka tak do 80cm i jechać bez trzymanki (skręcać umiem i na stojąco jechać bez trzymanki :D ) A tak to jeszcvze na Dircie skacze :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

ja robie wheeli 50+ metrów manuala 10-20m bunnego 40cm pedal kicka, endo, i jazda na przednim kole (nie wiem jak to sie zwie) :D i umiem bardzo wysoko skakać na hopkach, a i stać w miejscu na rowerku ;)

Napisano

hehe jak się ma spd to można kolegów wkręcać jakie to sie super bunny hopy umie :rolleyes:

ostatnio jechalem z kumplem i kazdy kraweznik przeskakiwalem, troszkę się zdziwił : p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...