marcinusz Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 Ładny ten Norco. Jakiś większy rozmiar masz. Też jesteś w lidze rosłych w okolicach 190cm? I jaki rozmiar miałeś w poprzednim rowerze, który okazał się za duży? Sorry za grad pytań, ale jeszcze jedno: gdzie można kupić Norco? Znalazłem tylko jedną sztukę na evanscycles...
razorjack Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 Ładny ten Norco. Jakiś większy rozmiar masz. Też jesteś w lidze rosłych w okolicach 190cm? I jaki rozmiar miałeś w poprzednim rowerze, który okazał się za duży? Sorry za grad pytań, ale jeszcze jedno: gdzie można kupić Norco? Znalazłem tylko jedną sztukę na evanscycles... to nie mój Norco miałem wcześniej Pivota L (i to było de facto 20-20.5'') teraz mam Norco Range M (17.5'') wzrostu mam 181cm Norco niestety w PL nie ma, albo dystrybutor w DE albo SK,CZ zostaje to mój
HansKloss Napisano 28 Października 2013 Autor Napisano 28 Października 2013 co powiecie o tym w wersji 6.9 ? caly czas chodzi mi po glowie przy moim 185 koło 29 ..
Rulez Napisano 28 Października 2013 Napisano 28 Października 2013 A co można powiedzieć, sam musisz go objeździć w terenie żeby wiedzieć na ile Ci pasuje, a najlepiej było by go porównać z wersją 27,6" i wtedy obraz będzie klarowny ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.