Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z rana 11.48 km w 28min ze srednią 24.60km/h.

Po południu 40.63 km w 1h 39min ze średnią 24.62km/h w krótkich spodenkach, a na zewnątrz 4.9 stopnia....

Napisano

Wieczorne 10km po ciemku ze średnią 17km/h (gadałem z kolegą po drodze, który był piechotą).

Test nowej tylnej lampki. Rewelka nie jest, ale za 16zł nie mam zastrzeżeń.

• Mod Team
Napisano

Ja dziś bawiłem sie w inżyniera i dorobiłem sobie zawór komory negatywnej w damperze ... na razie nie wiem jeszcze co mi to dało bo na test było za późno. Ale wszystko jest szczelne wiec nie ma tragedii.

Napisano

Dorwałem kluczyk:

http://www.nusiu.pl/sklep/product_info.php?cPath=6&products_id=47

Rozebrałem oba zaciski BR-M975. W jednym już uszczelki wymienione, dostał "drugie" życie.

Drugi musi poczekać na wypolerowanie tłoczka, przez zepsutą uszczelkę się zrobiła szrama w postaci pierścionka wokół tłoczka.

PS. Jakie to ładne 66 gram japońskiej sztuki... wybebeszony, anodyzowany monoblok zacisku XTR...

Napisano

ehlo,

42 km. 16 km po lasach, błotach, bagnach, pieńkach ;-) a reszta to dojazd do Lasku Mokrzańskiego i powrót do domu. Żona twierdzi, że "faceci są dziwni i głupi. Wraca taki brudny jak świnia taplająca się w błocie i jeszcze się cieszy". No ba! :-)

Napisano

Dziś dzień bezchmurny u mnie. Wsiadłam na rower i nie bacząc na nic śmigałam, gdzie mnie poniosło przez 4 godzin. Ani długość trasy, ani prędkość się nie liczyła. W takim ciemnym miesiącu, samo takie słońce to wielka radocha. Ojcowski Park Narodowy i inne doliny zjeżdżone.

Napisano

u mnie rano mgła ale zerowy wiatr, jednym słowem inaczej, okazało się przy okazji że moje podwójne szyby w okularach parują we mgle niemiłosiernie :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...