partyzant Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Jo, Mam otóż taki dylemat gdyw nabyłem nowe wozidło i nie wiem co zrobić z widłem (poniekąd i z innym stuffem). Realnie owego Epicona wziąć mogę jakieś 300 zł, mogę też go przesmarować i schować aby czekał na lepsze czasy co brzmi rozsądnie patrząc na ceny. Mógłbym też zmajstrować jakiś budżetowy funbike, lecz przerasta mnie to logistycznie. Jak żyć?
krokuss0 Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Z mojego statystycznego doświadczenia - sprzedać. PRędzej Ci się w nim myszy zalęgną niż założysz do drugiego roweru
Mod Team Puklus Napisano 26 Września 2013 Mod Team Napisano 26 Września 2013 Zależy w jakim jest stanie owy epikon i który to rocznik. Niektóre części mogą osiągać takie ceny ze faktycznie szkoda sprzedawać a czasami można zarobić
TrzecieKolo Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Składaj maszynę na pumptrack i kazurkę! I włóż do niej normalne pedały z pinami, a nie spd Taki rower można mega tanio złożyć (ramka jakiś dartmoor, przednia przerzutka - brak, tył, może być nawet acera... itd.), a najbardziej ryzykowny zakup masz z głowy, bo kupowanie używanych amorów to spora loteria...
lyndowss Napisano 26 Września 2013 Napisano 26 Września 2013 Też jestem ciekaw jaki to rocznik i stan. Ja popieram krokuss0 Temat trochę bezsensu, bo chyba wiesz co masz i oczekujesz od nas, żebyśmy podjęli za Ciebie decyzję? Po mojemu sprzedaj na części, albo cały jako używany o ile do tego eis nadaje. Jeżeli stan zajechany to zostaw sobie i złóż nowy rower na nim, a z resztą wtedy i tak długo nie pojeździ.
partyzant Napisano 26 Września 2013 Autor Napisano 26 Września 2013 Otóż jest to SF09 bez pivotów. Zostają mi też przerzutki, hample, sztyca z siodłem, mostek i kiera 580 mm, cztery komplety opon oraz napęd 8s. Kupno funbike'a kusi, nadchodzi zima i ramy będą po 100 zł, ale z drugiej strony, mogę za ty wyrwać nawet 1k zł, tylko nie wiadomo kiedy no i potrzeba miejsca aby szpej trzymać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.