Skocz do zawartości

[Wycieczki] Nowa Sól i Zielona Góra

Pioe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z tymkońcem paletonu to było do mnie? :P

Niieee, to chodzi o mnie :) Nie wiedzieć czemu zawsze jestem na końcu :D

Z tym jeżdżeniem to spokojnie, żebyś nas nie zajeździł :P:P

Napisano

Pioe Hammmer Grizzllyy Exar i inni dawajcie w drugiej polowie nastepnego tygodnia zoragnizujemy jakas wieksza wycieczke calodniowa na dalki :P moze najlepiej bedzie sobota albo niedziela bo miastrz Exar pewnie bedzie jakis egzamin meczyl :) ja w nastepny weekend chetnie bym sie wybral w wiekszym gronie na caly dzien na dalki. Co Wy wszyscy na to ? :D piszcze komu pasuje jaki dzien i jakos sie dogadamy :P

Napisano

chrissbe moze i Ty sie podłaczysz jak cos..... Ile mozna piastowskie meczyc?? :D Kawałek jest, owszem, ale ja chetnie bym oddał tatrzanska za kilka zjazdów na dalkach.... :P

Napisano

Na w sumie można by coś skombinować. wziąć kiełbachy, więcej żarcia (i picia :D). I pomęczyć te górki all day :wink: Ja byłbym ZA (a nawet przeciw :D ).

Kurdem! A nie masz jakiś dwóch akumulatorków? Bo aparat mam, tylko nie mam baterii do niego :D

A właśnie! chrissbe, jedź z nami, a nie pożałujesz. No bo widzisz, duch raz pojechał i już ucieka do Angli :lol: A poza tym Lord Tom potrzebuje kogoś do kompanii na trasie Zielona - Sól

Napisano

wlasnie, nastepny weekend jedziemy na dalki, moze byc nawet i sobota i niedziela mi tam jeden c.h.u.j :)

tak troche nie na temat: Ma ktos ochote zaopatrzyc sie w komplet opon Panaracer Fire XC Pro 2.1 ?? stan bdb- opchne za polowe ceny, opony maja czerwony pasek na boku.

Napisano

NIestety chyba odpadam jeśli chodzi o niedziele :P Mam tyle propozycji zajęć, wasza wycieczka, prawdopodobnie druga w niedziele z inną ekipą z kolesiami ze sklepu no i trzecia nad wode z kajakiem i po długim namyśle wybieram 3-ke :P pojeździć zdążymy a ładnej pogody marnować nie zamierzam ;) szerokiej drogi ;)

Napisano

No i mnie tez jednak nad wode pociagna.... Hammer ma racje pogody troche szkoda, mozna by spedzic całkiem miły dzionek nad jeziorkiem... Wiec raczej w przyszłym tyglu sie spotkamy....

Napisano

no i bardzo dobrze ze w przyszłym tygodniu, to szykujcie sie za tydzien w weekend na wyprawe na dalki w wiekszym gronie :P

Napisano

No wiecie co? Chyba się spotkamy nad tą wodą, bo też mnie nie będzie :twisted: Jadę z rodzinką... nad wodę :P

Szkoda mi by było stracić okazję do popływania w taki upał, a z kolei w przyszłym tygodniu może nie będzie tak upalnie :glare:

Napisano

A ja kolege nakręciłem i byłem gotów jutro w upale zrobić kilka klockow :blink: no ale spoko pospie do 12 wieczorem po okolicy sie bujne ;] miłej niedzieli

Napisano

No super - masz dowód :)

Może kiedyś się spotkamy :wink:

GTW. Spaliłem się na raczka - nie mogę się ruszać :/ Cholera!!!!!

Napisano

Dawaj brachu z nami na dalki kiedys. Ja z Zielonej 2 razy byłem i wyszło mi prawie 270 km. Wiec jesli lubisz nabijac licznik to polecam. Wiele do ogladania nie ma, ale gorki sa pojezdzic mozna..... ;)

Napisano

Jutro jadę sobie pojeździć w stronę Lubiatowa ;) Mały trening nigdy nie jest zły :)

BTW. Lord Tom, już niedługo, a będziesz nad morzem :)

Napisano

ja tez sobie troche trenuje po godzinach.... własnie wrociłem, bo kropic zaczelo..... ;)

Mam nadzieje ze w tym tyglu sie wybierzemy na dalki i pogoda sie nie spartoli, co??

Napisano

Jeżeli nie nastąpi jakiś kataklizm, to ja na pewno będę :-)

Miałem dziś pojeździć, ale ktoś mi zajumał klucze od mojej piwnicy i nie mogę się dobrać do BIKA :) :)

Napisano

Jutro przed południem jadę do Kożuchowa do komisu poszukać jakiegoś rowerku dla ojca. Ktoś jest chętny? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...