Kiciok Napisano 6 Lipca 2013 Napisano 6 Lipca 2013 @@Schwefel, Ludzie rosną różnie. Ja kupiłem tego krossa, którego mam w garażu, w wieku 15lat. Teraz mam 22 i rower jest dużo za mały. Wystrzeliłem w górę. Niektórzy zatrzymali się w wzroście już dawno temu, więc wiesz
Mod Team sznib Napisano 7 Lipca 2013 Mod Team Napisano 7 Lipca 2013 Jak się zużyje napęd, wymienia się na nowy. Jak ramka stanie się za mała, wymienia się na nową, proste. Roweru nie kupuje się na całe życie.
Seboool Napisano 9 Lipca 2013 Autor Napisano 9 Lipca 2013 Sie spastwiliście na tofiku Ale mądrze mówią to nitonakrętki a rama warta 699 więc nie będę jej dziurawił. Sztyca ucięta i zic już siedzi pod pupcią i nawet jak w butach jestem to nie obijam jajek więc może być Aczkolwiek po pierwszym dniu jeżdzenia z godzinę mam poobijany jakiś mięsień o którym nie wiedziałem, pomiędzy pułdupkami a udami w środku, że teraz tydzień przerwy od rowerowania.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.