Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A jednak rodzinnie wieczorkiem, obserwując to piękne niebo z jednej strony, to rozbudowana komórkę burzową z drugiej... 10 km spokojnie wykręcone, choc głównie po utwardzonym, nieco tylko po wertepach ;) 

Napisano

Massakra, rodzinny wyjazd rowerami na działkę, a w połowie drogi złapała nas momentalnie rozwijająca sie burza z gradem, jeszcze nigdy w życiu nie byłem tak mokry, horror, dzieciaki, zona mokre i płaczące, drogą płynie rzeka, po plerach walą kuleczki z gradem, rower po ośki nawet w wodzie... udało się schronić w pierwszej napotkaniej działce.... pojechałem, albo raczej popłynałem rowerem po odzież na zmianę itp...... ale potem na działce obsychało i nawet z młodym dorzuciliśmy parę km po kałużach itp... w sumie wyszło ze 16 km, z czego ze 2 w rzece....Będzie przygoda na lata :D

Napisano

ostatnio mnie tak złapało to się  skryłem w zagłębieniu na poboczu drogi i zasłoniłem peleryna rowerowa, ale i tak buty mi schły 2dni :P na szczęście było dość ciepło i obyło się bez konsekwencji zdrowotnych

Napisano

Dzisiaj wyprowadziłem swuj swój stary rower wyczyściłem .wyregulowałem hamulce napompowałem kola . Puzniej Później przejarzdzka przejażdżka razem 10 km starym rowerem i 5 nowym .

Napisano

Pierwszy maraton w życiu, było ekstra!!!

Potem przywracanie roweru to stanu działającego- jest OK

Wyklepane z Nexus 7

Napisano

Wczoraj wypadowo 105km w 4h40min. Chciałem jeszcze potem więcej zrobić, ale łapy się spaliły, no i średnia nie za wysoka bo z kuzynem śmigałem i nie nadążał.

Napisano

Ogarnięcie kabelka od licznika bo za mocno był naprężony, samoistny reset licznika ;/ ,  wczoraj w nocy 10 km rekreacyjnym tempem aby lepiej się spało, 

Napisano

Póki co zrobione 77km w czasie 2:48:50, średnia 27.4km/h. Pierwszy trening z szosowcami z Bike Team Oleśnica.

Jeżeli czytacie, to pozdrorower dla was :D

Napisano

Jednak się wybrałem, przetestować opony (Panaracer Razer XC 2.0 - najbardziej "szosowe" opony z moich zestawów).

45km w czasie 1:31:12 średnia prędkość wyszła 30,8km/h (trasa to asfalt, dwa razy pomyliłem uliczki, więc średnia poszła w dół, na zjeździe ponad 62 km/h, gdzie najszybszy kilometr w 1:13 sek). Ogólnie zadowolony jestem. Jednak docelowo na asfalt będzie coś innego. Z mniejszymi oporami, węższym profilu i bardziej slik'owego.

Napisano

Dokręciłem 24km w czasie 1:07:04 ze średnią 21.5km/h.

Czyli pierwszy raz przekroczyłem 100km jednego dnia.

Przebieg w tym sezonie przekroczył już 850km.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...