Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja dziś pierwszy raz od 2 tyg. wsiadłem na rower, cały czas praca więc nie ma kiedy ale nie było tak żle 25 km zrobiłem więc chociaż tyle... Może jutro coś więcej o ile pogoda pozwoli :)

Napisano

Założyłem regulowany koszyk Topeak. Coś pięknego, pucha CocaColi, redbul, Nestea - wszystko ładnie siedzi i się nie telepie podczas jazdy :D:P

W sieci Martes Sport są po 20 zeta jak coś.

Napisano

19 km z czego 9 w ulewie, zdięcie  i wyszejkowanie łańcuca ( pierwszy raz od 5000 km) zakup oponki schwalbe black shark 2.25 na tył, łańcucha hg-53 , klucza do szprych, skuwacza lańcucha :) jutro rundka do sklepu po spinke bo nie mogę spiąć starego łańcucha :(

Napisano

Dzisiaj odebranie z serwisu Oxygena po wymianie amorka na Epicona :) Plus w domu wymycie klocków, tarczy i założenie "tymczasowego" hamulca hydraulicznego na przód, Magura Julie :) Po wymyciu,odtłuszczeniu klocków i tarczy nawet hamuje dość dość :) Warto czasem włożyć serca w "drobnostki" :) nawiasem: Epicon bajka !! :)

Napisano

Wczoraj kilka przejażdżek, łącznie 65km w czasie 3:36:55, śrenia prędkość 18 km/h - 40 minut jazdy pod parasolem w trakcie silnej ulewy znacznie spowolnia. Dziś aura nie zachęca już do jazdy, więc pozostaje tylko wyszczścić rower po wczorajszych wojażach ;)

Napisano

Dziś to już leje jak z cebra. Wczoraj między deszczami 32 km szybko jak dla mnie - w ciągu równo - godziny. Jestem naprawdę w gazie. Oczywiście na szosówce.

Napisano

Zaległe sobota 6km praca + uszycie pokrowca z pasa neoprenowego na bidon termiczny camelback podium big chill 750ml(pozostało wykonać jakieś mocowanie/koszyk). Wczoraj 6km praca + wizyta w biedro, która za sprawą fajnej pogody rozszerzyła się do 30km :) i przy okazji pierwszy dłuższy test rękawiczek dartmoor snake, póki co same pozytywne wrażenia. Dzisiaj tylko 6km praca, za to z podręcznikową glebą na bok podczas drogi powrotnej na mokrych liściach. Na szczęście poza mokrymi ciuchami i siniakiem na udzie nic się nie stało, a przynajmniej sezon na szerokie pokonywanie zakrętów można uznać za otwarty. 

Napisano

Dziś 50,1km ze średnią prędkością 26,58km/h w tym 32 km w terenie,reszta po mieście. Poza tym robi się już zimno więc coraz mniej km będzie icon_wink.gif​ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...