Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 15

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nadrabiam:

Czwartek - 20 km w terenie

Piątek  - 75 km; asfalt

Sobota - 120 km; dojazd do ustronia i powrót asfalt w międzyczasie cioranie po beskidzie śląskim

Niedziela - 80 km; asfalt

Napisano

Po 8 dniach bez roweru (praca i silne przeziębienie) wróciłem 2 dni temu do jeżdżenia. Dzisiaj poranna przejażdżka 60km. W tym tygodniu trzeba będzie więcej dokręcać, żeby wrócić do formy:) Jutro więcej czasu, więc mam nadzieję, na jakąś "setkę". 

Dzisiaj wiatr na Wisłą po prostu mnie zaskoczył :) rowerzystów nie zauważyłem - pusto na tej popularnej ścieżce w okolicach Gassów. 

http://connect.garmin.com/activity/329145566

pozdrowienia 

Napisano

Wczoraj 20km przejechane.

Dzisiaj mniej ale wcześniej rower umyty bo jutro do serwisu muszę go zawieść. To zobaczyłam nowe ryski od jazdy na drodze z kamyczkami.

Napisano

Zrobione z 60km, na ostatnich 10 przerzutka oberwała z gałęzi, co było powodem powrotu do domu, chyba za dużo już z nią nie zrobię trzeba będzie raczej kupić nową.

Napisano

Zamieniłem opony przód-tył, wyregulowałem hamulce. Miałem się jeszcze przejechać, ale taki żar na dworze, że w koszulce chyba bym nie wytrzymał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...